به گزارش پایگاه خبری دانا به نقل از صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، دکتر علی اکبر محمدی در مراسم تقدیر از خبرنگاران که در سالن جلسات این مجموعه برگزار شد، گزارشی در خصوص تسهیلات اعتباری صندوق رفاه دانشجویان در سال گذشته ارائه داد.
وی گفت: در سال گذشته، ۱۱ هزار و ۸۳ فقره وام دستیاری، ۹۱ هزار و ۷۴۱ فقره وام تحصیلی، هزار و ۳۲۹ فقره وام ودیعه مسکن، ۲۳ فقره وام در حوزه استعدادهای درخشان، ۳۲۴ فقره وام تولد فرزند، هزار و ۳۶۹ فقره وام ازدواج، ۵۶۸ فقره وام بیمه درمان تکمیلی و ۳ هزار و ۸۳۵ فقره وام در حوزه بیمه تامین اجتماعی ارائه شده است.
محمدی افزود: برخی از موارد از این تسهیلات مانند وام ازدواج دانشجویی، وام فرزندآوری و بسته بیمه تکمیلی برای دانشجویان دستیاری و Ph.D که با یکی از شرکتهای بیمه بسته شده، برای اولین بار به دانشجویان ارائه شده است. بیمه درمان ناباروری که در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز آورده شده از موارد گنجانده شده در بسته حمایتی بیمه تکمیلی است.
وی اظهار داشت: جمع کل تسهیلات ارایه شده در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۵۱۶ میلیارد تومان بوده است که رکوردشکنی در حوزه ارایه تسهیلات به شمار میرود.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، گفت: با توجه به این قانون و لزوم حمایت از آن، بسته حمایتی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از دانشجویان متاهل به صورت متنوع و قابل توجه دیده شده است که در بحث فرزندآوری برای اولین بار وام ۶۰ میلیون ریالی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت، وام ازدواج نیز با افزایش ۱۵۰ درصدی به ۲۵۰ میلیون ریال افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: در بحث ودیعه مسکن نیز برای دانشگاههای علوم پزشکی شهر تهران وام ودیعه مسکن مبلغ ۷۰۰ میلیون ریال خواهد بود که در صورت زوج بودن دانشجویان این مبلغ یک و نیم برابر و به مبلغ یک میلیارد و ۵۰ میلیون ریال افزایش خواهد یافت.
محمدی ادامه داد: وام ودیعه مسکن در گروه دوم که شهرهایی هستند که مراکز استان هستند، ۶۰۰ میلیون ریال خواهد بود که در صورت دانشجو بودن زوجین به مبلغ ۹۰۰ میلیون ریال افزایش پیدا خواهد کرد و در شهرهای کوچک این مبلغ برای دانشجوی متاهل ۵۰۰ میلیون ریال خواهد بود که در صورت دانشجو بودن زوجین به ۷۵۰ میلیون ریال افزایش پیدا خواهد کرد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: در مجموع حدود ۳۴ هزار دانشجوی متأهل شاغل به تحصیل در وزارت بهداشت حضور دارند که میتوانند در صورت واجد شرایط بودن از تمام این وامها استفاده کنند. این یک کمک پایه است که حداکثر کمکی است که صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت میتواند داشته باشد که به خوبی میدانیم حداقل نیاز دانشجویان است.
انتهای پیام/