به گزارش پایگاه خبری دانا میثم لطیفی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در نشست رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه پیام نور افزود: عدالت آموزشی زمانی محقق میشود که آموزش برای همه افراد کشور با حداقل دسترسی امکان پذیر باشد و دانشگاه پیام نور به خوبی توانسته دسترسی آسان به آموزش را برای عموم مردم در سراسر کشور فراهم کند.
وی یادآور شد: دو ضلع بعدی حکمرانی ایرانی اسلامی؛ بهره وری و رضایت است و اگر این دو ضلع تبیین نشود قطعا با کاستیهایی روبه رو خواهیم بود که خوشبختانه دانشگاه پیام نور توانسته در این دو ضلع نیز پیشرو بوده و امکان رشد و بالندگی استعدادها را حتی در نقاط محروم و کم برخوردار فراهم کند.
لطیفیگفت: این دانشگاه با بومی پذیری رضایت مردم و خانوادهها را جلب کرده است، افزود: وضعیت فرهنگی در دانشگاه پیام نوربه دلیل بومی پذیری، متمایز و بهتر است.
لطیفی بر لزوم تبیین مدیریت تصویر دانشگاه پیام نور تاکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه پیام نور باید با تعریف پروژهای وضعیت فرهنگی این دانشگاه را بسنجد و مدیریت تصویر این دانشگاه را تبیین کند.
ویفناوری آموزش نوین را یکی از ممیزات دانشگاه پیام نور عنوان کرد و اظهار داشت: با شیوع بیماری کرونا، تمامی دانشگاهها با چالش جدی برای ارائه آموزش مواجه شدند و تنها دانشگاهی که با این چالش مواجه نشد، دانشگاه پیام نور بود. ظرفیت ویژه دانشگاه پیام نور در ارائه آموزش مجازی یک فرصت مهم و ارزشمند است که میتوانیم از آن برای آموزش کودکان محروم در روستاها که به آموزش حضوری دسترسی ندارند، استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: بهترین معلمها و استادها میتوانند از طریق دانشگاه پیام نور، علم خود را در یک شبکه ۴۰۰ واحدی به اشتراک بگذارند و این دانشگاه باید به عنوان دانشگاه پیشرو در آموزش مجازی، ضمن جمع آوری تجربه دیگر دانشگاهها در دوران کرونا، قدمهای بزرگ رو به جلو بردارد.
لطیفی دانشجویان دانشگاه پیام نور را به لحاظ سطح علمی مطلوب و قابل قبول دانست و گفت: به دلیل شیوه و سیستم آموزشی دانشگاه پیام نور، دانشجویان این دانشگاه، مجبور به خواندن کل منبع هستند و به همین دلیل اکثر دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی را دانش آموختگان دانشگاه پیام نور تشکیل میدهند.
انتهای پیام /