در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۳۰۱۶۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۹
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در نشست راه‌اندازی اولین دهکده فناوری و نوآوری شیلات گفت: این دهکده به‌زودی با همکاری «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و «سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی» در ایجاد می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری دانا به نقل از معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در رویداد کارآفرینی نوآورانه، دانش بنیان و اشتغال آفرینی حوزه شیلات، با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت علوم در زمینه‌های مختلف با سایر وزارتخانه‌ها از جمله وزارت جهاد کشاورزی گفت: موضوع امنیت غذایی و ایمنی غذایی برای آحاد افراد جامعه مساله‌ای است که با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و در قالب ایجاد دهکده‌های فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی و اکنون نیز با راه‌اندازی دهکده فناوری و نوآوری شیلات با جدیت در حال انجام و عملیاتی شدن است.

وی ادامه داد: در این راستا، تاکنون ۵ دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی راه‌اندازی شده که در تلاش هستیم تا پایان سال این تعداد را به ۱۰ مورد افزایش دهیم. همچنین طی تفاهم به عمل آمده مابین دو وزارتخانه، در آینده نزدیک شاهد افتتاح اولین دهکده فناوری و نوآوری شیلات با همکاری پارک علم و فناوری قشم و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی خواهیم بود که این مهم با توجه به موقعیت جغرافیایی سایر استان‌ها ادامه دار خواهد بود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، در ادامه با اشاره به سطوح آمادگی فناوری که از «ایده» تا «تولید انبوه» را در برمی‌گیرد، گفت: کارآفرینی جزء آغازین زنجیره ارزش سطوح فناوری است که اولین قدم با فرهنگ‌سازی آن آغاز خواهد شد. برای این منظور، وزارت علوم اقدام به پیاده‌سازی "طرح ملی ترویج کارآفرینی" با هدف فرهنگ‌سازی، ایجاد عدالت آموزشی در زمینه آموزش و ترویج کارآفرینی و ارتقای مهارت‌ها و قابلیت‌های کارآفرینانه در میان دانشجویان کرده است. مخاطبان این طرح نیز دانشجویانی هستند که در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی زیر نظر وزارت عتف تحصیل می‌کنند.

خیرالدین با اشاره به مراحل اجرایی این طرح، بیان داشت: در گام نخست طرح ملی ترویج کارآفرینی، آموزش حدود ۳۰ هزار دانشجو را هدف‌گذاری کرده ایم. این دانشجویان با اعتبار هرکدام یک میلیون تومان در دوره‌های مرتبط با کارآفرینی و رویداد‌های کسب و کار شرکت خواهند کرد.

در پایان، معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف با اشاره به تخصیص بودجه ۳۰ میلیارد تومانی جهت اجرای طرح مذکور در دانشگاه ها، هسته‌ها و واحد‌های فناور، افزود: طرح ملی ترویج کارآفرینی، با همکاری وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: شیلات
ارسال نظر