به گزارش پایگاه خبری دانا، رضا مراد صحرایی در گفتگو با ایرنا اظهار کرد: به دنبال این هستیم که دانشجو علاوه بر اینکه آموزش کافی میبیند، مهارتهای کافی در چارچوب سند تحول بنیادین را هم دریافت و کسب کند.
وی افزود: سند تحول بنیادین ۶ ساحت تربیتی اعتقادی، عبادی و اخلاقی، تربیت اقتصادی و حرفهای، تربیت علمی و فناوری، تربیت اجتماعی و سیاسی، تربیت زیستی و بدنی و تربیت زیباییشناختی و هنری دارد که باید مشخص شود شاخص اینکه فردی توانسته این ساحتها را محقق کند، چیست.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: اکنون گروهی تشکیل شده که مصادیق کسب مهارت و تربیت در هر ساحت را پیدا کنند، بطور مثال گفته شده که درساحت تربیت دینی، عبادی و اعتقادی مربیگری قرآن یک شاخص است و در ساحت زیستی و بدنی ورزش و مربیگری ورزشی یک شاخص محسوب میشود.
صحرایی ادامه داد: شاخصها را براساس سند تحول بنیادین شناسایی کردیم و در فرآیند تصویب در شورای دانشگاه قرار دادیم که افراد متناسب با این ۶ ساحت و رشته تحصیلی آنها ۶ مهارت را کسب کنند و بعد فارغ التحصیل شوند.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات مربوط به این کار انجام شده، عموم این مهارتها هم کارنامه میشود، یعنی کارنامه تربیتی در کنار کارنامه آموزشی قرار میگیرد و فرد با دو کارنامه فارغ التحصیل میشود.
کارشناسان نظام تعلیم و تربیت کشور با توجه به ضرورت پرورش نیروی انسانی برای حضور در ابعاد مختلف جامعه، سند تحول بنیادین را به عنوان نقشه راه تدوین کردند.
براساس محتوا و متن این سند، پرورش دانش آموزان در ۶ ساحت تربیتی اعتقادی، عبادی و اخلاقی، تربیت اقتصادی و حرفهای، تربیت علمی و فناوری، تربیت اجتماعی و سیاسی، تربیت زیستی و بدنی و تربیت زیباییشناختی و هنری میتواند انسان و در نهایت جامعه را برای رسیدن به کمال مطلوب هدایت کند.
آغاز جذب هیات علمی دانشگاه فرهنگیان از شهریور
سرپرست دانشگاه فرهنگیان همچنین درباره جذب ۵۰۰ عضو هیات علمی سالانه در این دانشگاه اظهار کرد: فراخوان اول در تیرماه از۳۰۰ نفر دعوت به همکاری شد، بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ نفر هم برای این فراخوان شرکت کردند و لیست پالایش شده است.
صحرایی با اشاره به آغاز جذب هیات علمی از اول شهریور گفت: جذب یک فرآیند طولانی و پیچیده است، افراد پس از تایید صلاحیت عمومی به وزارت علوم معرفی میشوند و پس از تایید وزارت علوم بلافاصله حکم آنها صادر میشود.
وی افزود: سرعت ما و وزارت علوم تعیین کننده زمان بکارگیری آنهاست.
انتهای پیام/