به گزارش پایگاه خبری دانا، محمد خلج امیر حسینی رئیس مرکز جذب وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: براساس ضوابط و قوانین، مسؤلیت اصلی جذب اعضای هیأت علمی با هیأتهای اجرایی جذب است و این هیئتها در صورت صلاحدید و تشخیص خود میتوانند از نظر مشورتی گروههای آموزشی استفاده کنند و نظر گروه آموزشی صرفاً مشورتی است.
وی افزود: دبیران هیأتهای اجرایی جذب باید در تکمیل پروندهها علاوه بر دقت، سرعت لازم را داشته باشند چرا که هم اکنون میانگین ماندگاری پروندهها در هیأتهای اجرایی دانشگاهها حدود یک سال است در حالی که میانگین ماندگاری این پروندهها در مرکز جذب وزارت علوم ۵۰ روز است.
رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی یاد آورشد: دبیران هیئتهای اجرایی جذب، بلافاصله بعد از انتشار فراخوان عمومی و پایان ثبت نام متقاضیان، نسبت به تشکیل جلسات هیئتهای اجرایی اقدام کنند و در کمترین زمان نتایج را به مرکز جذب وزارت علوم ارسال کنند.
وی افزود: اعضای هیأتهای اجرایی جذب پس از اعلام فراخوان و ثبت نام متقاضیان، در هر کد رشته محل حداقل ۳ نفر از متقاضیان را برای طی مراحل جذب انتخاب کنند و این سه نفر را بر اساس شاخصهای علمی انتخاب کنند.
رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم گفت: طرحی در دست تدوین داریم که در صورت تصویب هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی، به دو نفری که جزو سه نفر انتخاب اولیه هیأت اجرایی جذب بودهاند و به عنوان عضو هیأت علمی جذب نشدهاند مجوز حق التدریس بدهیم.
انتهای پیام/