در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۳۰۹۹۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۷
معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه با بیان اینکه حوزه علمیه متکفل امر قرآن کریم در جامعه است و مؤظف است پرچم دار اعتلای این کتاب در جامعه جهانی باشد گفت: قرآن کریم مهمترین و محکم ترین سند آیین و مکتب ما است و در واقع همه هویت دینی، تاریخی، ایمانی و تمدنی ما به این کتاب باز می گردد.

به گزارش پایگاه خبری دانا حجت الاسلام و المسلمین محمد عالم زاده نوری در مراسم افتتاحیه مرحله کشوری دوازدهمین دوره مسابقات قرآن و حدیث حوزه های علمیه، ضمن گرامیداشت یاد و نام حجت الاسلام و المسلمین شهیدی پور استاد و معلم قرآن کریم گفت: خداوند در عظمت قرآن کریم می فرماید: «اگر این قرآن بر کوه نازل می شد کوه را متلاشی می کرد» و شاید توجه ما کمتر به این تمثیل خداوند جلب شده باشد.

وی ادامه داد: قرآن کریم فوق العاده ارزشمند و خطیر است و نسبت ما به قرآن کریم نباید مانند نسبت مان با سایر کتاب ها باشد.

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه با بیان اینکه حوزه علمیه متکفل امر قرآن کریم در جامعه است و موظف است پرچم دار اعتلای این کتاب در جامعه جهانی باشد گفت: قرآن کریم مهمترین و محکم ترین سند آیین و مکتب ما است و در واقع همه هویت دینی، تاریخی، ایمانی و تمدنی ما به این کتاب باز می گردد.

وی بیان کرد: قرآن کریم خلاصه پیام همه انبیای الهی است و حوزه علمیه باید پرچمدار اعتلای این کتاب در سراسر جهان باشد.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری گفت: هیچ نهاد و سازمان دیگری این ظرفیت و صلاحیت را ندارد که این مسئولیت بزرگ را بر دوش بگیرد و اگر نهادهای دیگر هم در مسیر خدمت به قرآن کریم کارهایی را انجام داده اند از ظرفیت های حوزوی استفاده کرده اند.

وی تصریح کرد: حوزه علمیه در همه امور مربوط به قرآن پیشگام و پیشرو است و دست پرورده های حوزه علمیه، امروز در سراسر کشور جریان های قرآنی را در شئون مختلف به دست دارند.

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه گفت: تمامی این برنامه ها و رویدادها و مراسم و آیین ها برای این است که ارتباط انفسی ما با قرآن برقرار شود و قرآن بر دل های ما بتابد و جان های ما را قرآنی کند.

وی بیان کرد: ما باید در حوزه های علمیه به این موضوع فکر کنیم که قرآنی شدن علوم انسانی و جوامع انسانی وحوزه های علمیه چگونه می تواند باشد؛ همراه داشتن، تلاوت کردن، حفظ کردن و تدبر در قرآن لازم است ولی تمام اینها مقدمه ای است که یک اتفاق واقعی بیفتد.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری تأکید کرد: آموزش، تهذیب، پژوهش و تبلیغ در حوزه های علمیه باید قرآنی باشد و قرآن کریم باید بر تمامی شئون حیات بشر، جوامع بشری و شئون حوزه های علمیه جاری باشد.

مرحله کشوری دوازدهمین دوره مسابقات قرآن و حدیث حوزه‌های علمیه از امروز در قم آغاز شده و تا روز چهارشنبه ادامه دارد.

ارسال نظر