به گزارش پایگاه خبری دانا طاهره فضائلی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بیش از ۱۳۰۰ پایگاه در بحث ارتقای مهارتهای تحصیلی فعالیت دارند گفت: در این پایگاهها بیش از ۴۰۰۰ مشاور در حال حاضر آموزش میبینند تا در زمان لازم به کارگیری شوند.
وی افزود: ملاک انتخاب پایگاهها در هر منطقه، یک مدرسه پسرانه و یک مدرسه دخترانه است که جزو مدارس خوب، مطرح و در اصل برخوردار هستند که به عنوان پایگاههای مهارتهای ارتقای تحصیلی انتخاب میشوند.
معاون امور برنامهریزی مشاوره وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مراکز مشاوره غیرمجاز مانند سالهای گذشته همواره بوده، هست و خواهند بود ادامه داد: طی مکاتبات انجام شده مراکز باید حداقل در چارچوب و استاندارد قرار بگیرند اما ما روی پایگاههای زیر نظر آموزش و پرورش نظارت خواهیم داشت.
فضائلی درباره انتخاب رشته دانشآموزان روستایی یا عشایر نیز گفت: این افراد برای انتخاب رشته به مناطق نزدیک مراجعه میکنند.
وی درباره نحوه تعیین هزینه انتخاب رشته مراکز اظهار کرد: بر اساس شیوه نامهای که تدوین شده و بر اساس بزرگی شهرها، هزینه متفاوتی در هر شهر پرداخت میشود.
معاون امور برنامهریزی مشاوره وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از زمانی که نتایج کنکور اعلام شود این پایگاهها کار خود را در حوزه انتخاب رشته آغاز میکنند عنوان کرد: قرار است این پایگاهها در طول سال فعال باشند.
فضائلی افزود: در پایگاههای ارتقای مهارتهای تحصیلی فقط بحث کنکور مطرح نیست اما استارت کار با کنکور آغاز میشود این در حالیست که در طول سال مهارتهای تحصیلی دانشآموزان با برنامهها و آموزشهایی که خواهند دید، ارتقاء داده میشود.