در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۱۵۲۱۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۱
رییس جمهور عنوان کرد:
رییس جمهور در مراسم بهره برداری از پروژه های آموزشی عنوان کرد، مدرسه باید کرامت شخصی دانش آموزان را حفظ کند.

به گزارش خبرگزاری دانا و به نقل از ایسنا، محمود احمدی‌نژاد صبح امروز در آئین بهره‌برداری همزمان از 680 پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی در سراسر کشور شرکت کرد. حمیدرضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش در این مراسم همراه رییس جمهور بود.

رئیس‌جمهور مجتمع آموزشی 9 دی واقع در منطقه 19 آموزش و پرورش تهران را افتتاح کرد که این مجتمع یکی از 680 پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی سراسر کشور است که امروز به طور رسمی افتتاح شدند.

از تعداد پروژه‌های سراسر کشور، سهم استان تهران تعداد 33 پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی با 477 کلاس و زیر بنای ۷۱ هزار و 441 متر مربع است که با صرف اعتباری معادل 311 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

مجتمع آموزشی 9 دی که شامل مدارس ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان است با زیر بنای 58 هزار متر مربع دارای 32 کلاس هوشمند، 3 آزمایشگاه، 2 کارگاه و 3 کتابخانه است.

محمود احمدی نژاد در این مراسم، به نکاتی درباره آموزش و پرورش اشاره کرد. خلاصه ای از نکات مورد توجه ریاست جمهوری اسلامی ایران را از نظر می گذرانیم.

وی نخست گفت: در آموزش و پرورش یک نوجوان و کودک باید احساس کرامت و احترام کند. قرار نیست کسی را تحقیر کنیم. اگر کسی در فضای اجتماعی تحقیر شد، چنین شخصی دیگر به هنجارهای آن اجتماع پایبند نخواهد بود و احترام نخواهد گذاشت. چنین شخصی دیگر دلیلی برای پایبندی به قانون ندارد. این طور نیست که ما عکس هر کسی را نشان دهیم و بگوییم او خطایی کرده است یا اینکه یک قشر یا صنفی را دم تیغ تمسخر بگذاریم.

ایمان را نباید به دانش آموز تحمیل کرد

احمدی‌نژاد با بیان اینکه نیازمندی به علم نیز بحث بسیار حائز اهمیتی است، درباره ایمان گفت: ایمان است که به انسان هویت و معنا می‌دهد و انسان غیرمومن به خدا و ارزش‌های الهی، انسانی ساقط شده است. فضای آموزش و پرورش باید کانون جوشان ایمان ناب باشد؛ نه ایمان ظاهری که برخی اصرار دارند به انسان تحمیل کنند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت وجود عشق در آموزش و پرورش گفت: خدا محبت مطلق است و عالم را بر اساس لطف و رحمت خود خلق کرده است و در آموزش و پرورش نیز بچه‌های ما باید مشق عشق و محبت کنند و دیگران را دوست داشته باشند.

نام خیرین را بر سر در مدارس بزنیم

احمدی‌نژاد همچنین، کار خیرین مدرسه‌ساز را قابل تجلیل خواند و خاطرنشان کرد: وظیفه آموزش و پرورش این است که از این عزیزان تجلیل کند و اسمشان را سر در مدارس حک کند.

وی تاکید کرد: مدرسه‌های ما باید طوری باشد که وقتی بچه‌ها وارد آن می‌شوند احساس کرامت کنند؛ البته نمی‌گوییم که این ها اصالت دارد ولی لازمه کار است.

اگر همه کارها را برای آموزش و پرورش تعطیل کنیم آینده کشور تضمین می شود

رییس‌جمهور در ادامه با اشاره به بحث تحول در نظام آموزش و پرورش، چنین تحولی را یک برنامه ملی خواند و گفت: این رویکرد تنها کار یک وزارتخانه نیست بلکه محور آموزش و پرورش است اما همه ملت،‌ اساتید، دانشگاهیان و رسانه‌ها باید بسیج شوند. در این دنیای پر سر و صدا که از هر موی دجالان یک صدا و دعوتی بیرون می‌آید، صیانت از حریم کمال انسان یک ماموریت همگانی است. حفظ نسل‌ها و ساختن آینده، عزم ملی است و همه باید در آن مشارکت کنند. اگر همه کارها تعطیل و در آموزش و پرورش متمرکز شود، آینده تضمین است.

حاجی بابایی: تحول آموزش و پرورش افتخار دولت دهم است

پیش از سخنان احمدی‌نژاد، حاجی‌بابایی وزیر آموزش و پرورش نیز ضمن اینکه یکی از افتخارات دولت احمدی‌نژاد را تحول بنیادین در آموزش و پرورش عنوان کرد، گفت:‌ این تحول می‌تواند گفتمان آموزش و پرورش را تغییر دهد در محافل گوناگون و در جمع معلمان و مردم بیشترین پیشنهادها مربوط به بحث تحول بنیادین است.

مشکل کمبود امکانات تنها با «مجتمع های آموزشی» قابل حل است

وی یکی از بزرگترین مشکلات کشور را «عدم مهندسی نیروی انسانی» دانست و اظهار کرد: با وضع موجود، هرچقدر هم کار کنیم نمی‌توانیم همه مدارس کشور را از بالاترین سطح امکانات برخوردار کنیم مگر اینکه مجتمع‌های آموزشی داشته باشیم.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه در دولت اخیر نوع نگاه به مدرسه‌سازی دگرگون شد و اصلا یک رنسانس در این بخش ایجاد شده است، اظهار کرد: آثار سیاست‌های تحولی جدید را باید 10 سال آینده دید. /پایان پیام

ارسال نظر