این عضو هیات علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران اظهار داشت: ۲ خودروی قبلی دارای یک سرنشین بودهاند اما خودروی جدید با ۲ سرنشین طراحی شده است.
وی گفت: در ضمن برای سبک کردن ومقاوم ساختن این خودرو از مواد مختلفی مانند فیبر شیشهای، مواد کامپوزیتی، فیبر کربنی استفاده کردهایم. همچنین قرار است، شکل ظاهری این خودرو نیز با ایجاد تغییراتی شبیه به خودروهای تجاری شود.
وی تصریح کرد: هرچند این خودروها هنوز قدرت و شتاب لازم خودروهای دارای سوخت بنزینی را ندارند اما به دلیل اینکه این نوع خودروها انرژی حرکتی خود را از نور خورشید و به واسطه پنلهای خورشیدی تامین میکنند مورد توجه بسیاری از خودروسازان قرار گرفته است.
ابری نیا در خصوص سرعت تقریبی این نوع خودروها گفت: میانگین سرعت غزال۱ و ۲ به ترتیب ۶۰ و۸۰ کیلومتر بر ساعت بود اما پیش بینی میکنیم میانگین سرعت این خودرو بیش از۱۰۰ کیلومتر بر ساعت باشد.
وی افزود: ما برای اجرایی شدن این طرح تقریبا نیازمند به ۲ بودجه ۲۵۰هزار دلاری و ۳۰۰ میلیون تومانی هستیم. مجری طرح خودروی خورشیدی غزال در پایان بیان کرد: پیش بینی میشود درصورت حمایت مسئولان و تامین بودجه این خودرو تا اردیبهشت سال آینده به مرحله رونمایی برسد و در مسابقات خودروهای خورشیدی ۲۰۱۳ در استرالیا شرکت کند. /پایان پیام