به گزارش گروه دانش خبرگزاری دانا (دانا خبر) و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی شریف؛ رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی تهران، در اين زمينه گفت: این دوره ها در چارچوب تک پودمان های تكميلي بين سطوح تحصيلي مورد تائید دانشگاه جامع، در سطح کاردانی به کارشناسی برگزار می شود.
سيد محسن جناب با اشاره به ويژگي هاي دوره هاي عالي تخصصي مبتني بر نياز بازار، افزود: این دوره ها ویژگی های پوشش کامل یک فعالیت شغلی را داشته و فارغ التحصیلان قادر به انجام مراحل اصلي شغل مربوطه خواهند بود. به علاوه، دوره های مذکور دارای بازار و آینده شغلی مناسبی می¬باشند.
وی مهمترین جنبه های ضرورت اجرای دوره "پرورش کرم پروتئینی" را ایجاد اشتغال در سطح وسیع در مقیاس کشوری، نیاز بالای کشور به واردات (پودر ماهی ...) و پتانسیل بالای صادرات این حوزه (کرم و پروتئین استحصالی) دانست.
عضو هيأت علمي جهاد دانشگاهي صنعتي شريف گفت: هدف از اجرای دوره "تولید کود زیستی"نیز، تربیت متخصصینی که قادر به انجام کلیه مراحل مرتبط با تولید ورمی کمپوست و چای کمپوست باشند و نیز کمک به توقف و یا کاهش روند آسیب به محیط زیست می باشد.
وی در مورد هدف و ضرورت دوره "آبکاری پلاستیک" افزود: با توجه به اینکه امروزه استفاده از قطعات پلاستيکي آبکاري شده در صنايع مختلف ازجمله صنايع خودرو سازی، الکترونيک، توليد لوازم خانگي و توليد وسايل شخصي گسترش چشمگيري يافته است، این دوره با ارائه يك بسته كامل آموزشي و كاربردي، ارتقای فنی و علمی شاغلین فعلی و افزایش کارآفرینی در این حوزه را مد نظر قرار داده است. گفتنی است این پودمان بخشی از دوره جامع" مهندسی پوشش" می باشد. سایر پودمانهای دوره مهندسی پوشش، مانند hardfacing، پوششهای مقاوم به خوردگی، پوششهای تزئینی و پوششهای غیر فلزی در حال تدوین نهایی بوده که پس از تکمیل و تصویب نهایی در دانشگاه جامع به اجرا در می آید.