رئیس اداره محیط زیست گلپایگان اظهار کرد: این معدن در سال 1354 احداث شده بود اما به دلیل حساسیت منطقه از سال 1362 به بعد با توافقاتی که محیط زیست با وزارت صنایع و معادن داشته بود این منطقه جزء مستثنات و منطقه امن قرار گرفته بود و هرگونه بهره برداری در آن متوقف شد.
اما صاحب این معدن در چند ماه گذشته با طرح شکایتی در دیوان عدالت اداری و با کسب رای این دستگاه موفق به کسب اجازه معدن کاوی شد.
وی ادامه داد: دفاعیات سازمان محیط زیست در این باره مورد قبول واقع نشد و معدن سنگ تراورتن به صورت قانونی و در دیوان عدالت اداری رای آورد.
مرتضی جمشیدی اظهار کرد: تنها یک و دو دهم هکتار از این محدوده سند مالکیت دارد و در این بخش امکان بهره برداری معدن وجود ندارد اما با این حال دادگاه به مالکیت صاحب معدن رای داد.
این مقام مسوول با اشاره به این اینکه تامین آب شرب وحوش منطقه در محدوده این معدن قرار گرفته گفت: این منطقه بیشترین جمعیت وحوش اعم از آهو و قوچ و کل و بز و میش را دارا است، که جمعیتشان به حدود 12 هزار راس می رسد.
وی با بیان اینکه فعالیت این معدن از هفته گذشته آغاز شده گفت: با آغاز این فعالیت های شاهد سرگردانی وحوش منطقه هستیم که برای تامین آب شرب به محدوده معدن متروک مراجعه می کردند.
مرتضی جمشیدی در پایان با بیان اینکه اعتراضات و نامه نگاری او همکارانش به و دفتر زیستگاهها و معاونت طبیعی هم راه به جایی نبردیم گفت: امیدواریم اعتراضات رسانه ای و آگاهی دوستداران محیط زیست بتواند این امر را متوقف کند.