به گزارش گروه ایرانشناسی خبرگزاری دانا(دانا خبر) به نقل از فارس، غلامحسین فیضاللهی شامگاه شنبه در جمع هنرمندان و پیشکسوتان عرصه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان اینکه سه دوره ارتباط با استانداران را تجربه کردهام، اظهار کرد: فعالیت این دوره با دورههای قبلی قابل قیاس نیست چنانکه یکی از اقدامات مهم این دوره ممنوعیت فروش صنایع دستی خارجی در اماکن تاریخی اصفهان بود.
وی با بیان اینکه ارتباط با کشورهای خارجی یکی از اقدامات مهم استاندار باید باشد، افزود: در سفری که به الجزایر داشتیم، از اصفهان به عنوان بهشت روی زمین یاد شد.
رییس اتحادیه صنایع دستی اصفهان با بیان اینکه این اتحادیه در راستای حمایت از هنرمندان بسیاری از آثار آنان را خریداری کرد، تصریح کرد: در بین 210 کشور دنیا حدود 640 نوع صنایع دستی وجود دارد که از این تعداد 362 صنایع دستی متعلق به ایران و 196 مورد مربوط به اصفهان است.
وی ادامه داد: یک سوم صنایع دستی در یونسکو متعلق به اصفهان است و این در حالی است که ما نتوانستیم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.
فیضاللهی گفت: سال 1950، 250 میلیون گردشگری و در سال 2000، 800 میلیون نفر گردشگری در جهان رخ داده است که پیشبینی میشود تا سال 2020 این رقم به یکمیلیارد و 600 میلیون تومان برسد.
وی افزود: به طور تقریبی درآمدی که حاصل میشود حدود 700 میلیارد دلار است و این در حالی است که ما باید جایگاه خود را در حوزه گردشگری پیدا و توریست را به جای یک تهدید به عنوان فرصت بشناسیم.
رییس اتحادیه صنایع دستی اصفهان ضمن انتقاد از اینکه مسکو بیش از دو هزار موزه دارد، گفت: ما در اصفهان یک موزه خوب نداریم و این چیزی جزء نگرش محدود در کلان کشور نیست.