وی گفت: خط مشی و جهت گیری امروز این سازمان بازگشت به رسالت حقیقی خود شامل تعمیق و فهم ارزش های دینی، فرهنگی و اجتماعی ایران اسلامی و معرفی کردن آنها در قالب گردشگری است.
حجت اظهار کرد:ریشه و هویت مردم ایران میراث فرهنگی آنهاست و هر آنچه در گذشته و حال توسط مردم این سرزمین انجام می گیرد در مقوله میراث فرهنگی تعریف می شود.
او افزود: جوان امروز کشور متمدن ایران اسلامی به دلیل جدایی از ریشه خود در پوشش و نوع رفتارش مقلد غربیان است و با وزش اندک بادی از غرب، جوانان به عنوان برگ های درخت تنومند فرهنگ کشور اسیر باد می شوند و از شاخه جدا می شوند.
معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: امروز وظیفه اصلی این سازمان جستجوی ریشه های فرهنگی کشور، حفاظت و معرفی آنهاست تا برگ های درخت تنومند فرهنگ و تمدن ایران در مقابل توفان غرب از آن جدا نشود.
وی اظهار کرد: ملت ایران هر آنچه دارد میراث فرهنگی است و تنها راه بقای این ملت که بر سر چهارراه فرهنگی قرار گرفته و از هر طرف مورد حمله رهبران متخاصم جهان غرب است، اتصال به ریشه و اصل خود است.
قائم مقام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه آنچه امروز به عنوان گردشگری در کشور مطرح می شود به معنای «سیر»که در قرآن از آن یاد شده، نیست، گفت: امروز گردشگری هیچ ربطی به فرهنگ ندارد و نتیجه حقیقی فرهنگی از آن بدست نمی آید.
حجت افزود: از آنجا که میراث فرهنگی از طریق پژوهش در جامعه تعمیق و تفهیم نشده لذا گردشگری نیز در جامعه به مفهوم سیر حقیقی فرهنگی تبیین نشده است.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای گردشگری در خراسان رضوی گفت: گردشگری به معنای واقعی در پایتخت معنوی کشور نمود پیدا می کند که متاسفانه از این ظرفیت استفاده نشده است.
او اظهار کرد: در خراسان رضوی به ویژه مشهد مقدس به دلیل وجود پربرکت امام رضا (ع) ظرفیت فرهنگی و بستر توسعه صنعت گردشگری به نحو فوق العاده ای نهفته است که از آن بهره نگرفته ایم.
وی گفت: همه چیز برای احیای میراث فرهنگی، داشتن اقتصاد پویا و خدمات رسانی یکسان و مطلوب به زائران فقیر و غنی در مشهد مقدس فراهم است اما برنامه ریزی منسجم و کار گروهی از سوی مسوولان برای بهره برداری از این ظرفیت وجود ندارد.
او اظهار امیدواری کرد با اجرای برنامه های راهبردی از سوی سازمان میراث فرهنگی، اجتناب از بخشی نگری و توسعه فعالیت های گروهی مسوولان خراسان رضوی و بهره مندی از سرمایه گذاران بخش خصوصی صنعت گردشگری مذهبی در مشهد بیش از پیش پویا شود.
بر اساس همين گزارش در پایان این مراسم از خدمات فریدون فعالی مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی قدردانی و رجبعلی لباف خانیکی به عنوان مدیر کل جدید این اداره معرفی شد.