در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۱۶۱۲۰۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۸
به گفته مسسولان بنیاد شهید و امور ایثارگران، جانبازان شاغل در دستگاه ها می توانند با پرداخت سرانه به صورت یکجا، به فهرست بیمه شدگان بنیاد شهید اضافه شوند.
به گزارش گروه سبک زندگی خبرگزاری دانا (دانا خبر) و به نقل از ایرنا، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: جانبازان شاغل در سایر دستگاه ها می توانند با پرداخت سرانه به صورت یکجا، به لیست بیمه شدگان تکمیلی بنیاد شهید اضافه شوند.

عبدالرضا عباس پور افزود: در قرارداد بنیاد شهید با بیمه تکمیلی ایران، بندی لحاظ شده که بر اساس آن جانبازان شاغل در دستگاه ها می توانند با پرداخت سرانه به صورت یکجا، به فهرست بیمه شدگان بنیاد شهید اضافه شوند.

این مقام مسوول در بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره تعیین درصد جانبازی نیروهای مسلح گفت: برای یکسان سازی این مساله، جلسات مشترکی بین نیروهای مسلح و بنیاد شهید برگزار شده و پرونده های مشترک، در کمیسون مشترکی متشکل از نمایندگان نیروهای مسلح و مسئولان بنیاد شهید بررسی می شود.

عباس پور درباره اختصاص ویلچر برقی به جانبازان نخاعی نیز افزود: دادن ویلچر برقی بدون تایید پزشک به جانبازان نخاعی از نظر توانبخشی منافات دارد زیرا جانبازان باید حرکت داشته باشند.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه به جانبازانی که توانایی حرکتی ندارند ویلچر برقی داده می شود گفت: در همین راستا به تمامی جانبازان نخاعی گردنی ویلچر برقی تحویل شد و هر هشت تا 10 سال یکبار نیز ویلچر های نو به آنها داده می شود.

عباس پور هزینه هر ویلچر برقی را پنج هزار یورو عنوان کرد و افزود: به هر جانباز قطع نخاعی چهار نو ویلچر شامل ویلچر ایستا، فعال، استاندارد و ویلچر حمام داده می شود.

این مقام مسوول در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیاز اصلی جانبازان قطع نخاعی را تخت برقی خواند و گفت: جانبازان قطع نخاعی باید در خانه های خود تخت برقی داشته باشند که در سال 86 مبلغی بابت خرید تخت برقی به فیش حقوقی جانبازان واریز شد. 

عباس پور یادآور شد: در حال خاضر دو گروه از جانبازان شامل جانبازان اعصاب و روان و جانبازان شیمیایی مشکل تعیین درصد دارند.

وی افزود: اگر ترکش در بدن این دسته از افراد وجود داشته باشد، مشکلی وجود ندارد و دارای مدرک محسوب می شوند اما اگر نداشته باشند می توانند عکس پزشکی بگیرند که کمیسیون جانبازی آنها را قبول می کند.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره کاهش درصد جانبازی برخی جانبازان نیز گفت: کاهش درصد جانبازی در کمیسیون پزشکی بنیاد شهید نداریم و از سال 86 که قانون شده به هیچ عنوان، کاهش درصد وجود نداشته ایم.
ارسال نظر
نظرات بینندگان
جانباز
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۰۶:۰۴
0
0
باید شرم کنید که قیمت ویلچر را به رخ جانباز میکشید .کسی که ویلچر نیاز داشته باشد دولت موظف است بهش بدهد.حتی اگر جانبازم نباشد.یکی از فامیلام کارگر ساختمانی بود وویلچر نشین شده ویلچر رایگان گرفته و ماهانه بیش از یک میلیون حقوق میگیره چند میلیونهم دیه .تو جبهه هم نبوده ومنتم سرش نمیذارن این حساب کتابها را برای کسانی بکنید که میلیاردی میکشن بالا نه جانبازی که تو جبهه دچار از دست دادن اعضایبدنش شده واقعا که...........
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۰۶:۱۲
0
0
چقد راحت میفرمایید هر 10سال ته ویلچر به جانباز میدید.مگه جانباز قطع نخاعی چندسال زنده میمونه که اینقدر بهش امکانات میدی.بخدا قسم اگه خودم جانباز نبودم هرچی بدوبیراهه بهتان میگفتمولی تعهد اخلاقی این اجازه را بهم نمیدهد.مگه جانباز به میل خودش ویلچر نشین شده؟؟؟