وی در ادامه با تشریح جایگاه ممتاز ایران در حوزه گردشگری اضافه کرد: جاذبه های بی نظیر ایران در حوزه گردشگری و هم چنین برخورداری از ظرفیت های بالایی میراثی و تاریخی مانند ثبت جهانی 16 اثر در یونسکو ایران را به یکی از مهمترین کشورها از نظر برخورداری از این ظرفیت ها تبدیل کرده است و در این میان انجمن های دوستی می توانند با معرفی این جاذبه ها و ظرفیت ها زمینه های افزایش علاقه مندی برای سفر به ایران را فراهم کنند.
افخم در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه اعتقاد من بر این است که با تشکیل یک کارگروه باید به تبیین نقشه راه برای ادامه فعالیت ها و همکاری های انجمن های دوستی، سازمان میراث فرهنگی و وزارت خارجه پرداخت ادامه داد: امروزه تنها دیپلمات ها وظیفه تقویت روابط فرهنگی و توسعه ارتباطات با سایر کشورها را ندارند بلکه انجمن های مردم نهاد و دیگر اقشار جامعه نیز نقش ممتازی در این خصوص دارند.
سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: در کنار جاذبه های گردشگری و ظرفیت های میراثی و تاریخی، صنایع دستی نیز می تواند یک ابزار مهم برای انتقال ارزش ها و مفاهیم هنری ایران به سایر کشورها باشد.
وی افزود: به عنوان مثال کسی که از ایران صنایع دستی خرید می کند و به کشور خود می برد این صنایع دستی می تواند انتقال دهنده فرهنگ و تاریخ کشورمان به کشورهای دیگر باشد.
وی یادآورشد: معرفی دقیق جاذبه های گردشگری ایران می تواند تبلیغات منفی علیه جمهوری اسلامی را کاهش و زمینه های ورود میلیونی گردشگران به کشور را فراهم سازد.