هلال احمر جمهوری اسلامی ایران پس از بارش برف در 26 استان کشور که شدت آن در دو استان گیلان و مازندران بیش از حد بود، با تمام امکانات در صحنه حاضر شد و نیازهای امدادی و غذایی مردم دو استان را تامین کرد.
امدادرسانی با بسیج 780 تیم و با سازماندهی نیروهای امدادی گیلان و مازندران و استانهای معین آغاز و همه نیازها در حوزه غذایی و امدادی تامین شد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر ادامه داد: نیروهای هلال احمر از طریق زمینی و هوایی به مناطق برف گرفته امدادرسانی کردند اما در عین حال این را هم گفت که وسایل امدادی در بسیاری از مناطق به صورت پیاده ارسال شده و این موضوع نشاندهنده انسجام، وحدت و همدلی بین نیروها است.
وی افزود: هلال احمر در حوزه انتقال بیماران و مصدومین و اسکان اضطراری نیز اقدامات خوبی انجام داد و با رهاسازی خودروهای گرفتار در برف، شرایط را به حالت عادی برگرداند.
موسوی اضافه کرد: در مدت امدادرسانی به استان گیلان 14 سورتی پرواز و 25 تن انتقال مواد غذایی اجرا شد.
32 حادثه از 43 حادثه شناخته شده جهان در ایران امکان وقوع دارد
به گفته موسوی، جمعیت هلال احمر با توجه به 43 حادثه شناخته شده در جهان که امکان وقوع 32 حادثه آن در ایران وجود دارد، آموزش دیده و سازماندهی شده و تجهیزات لازم را نیز فراهم کرده است.
وی بیان کرد: جمعیت هلال احمر در کشور برای مقابله با حوادث و بحران، همیشه و در همه حال آماده بوده و 49 هزار امدادگر در کشور به ثبت رسیده است.
دولت خوب عمل کرد
موسوی در جلسه شورای مدیریت بحران گیلان هم حضور یافت و با اشاره به اینکه دولت بیشترین توجه را به حوادث داشته است اظهار کرد: مسئولان استانهای مازندران و گیلان در بحران برف خوب عمل کردند.
سه کاری که باید انجام شود
موسوی با تاکید بر اینکه تشکیل شورای عالی مدیریت در کشور باید جدی گرفته شود، اظهار کرد: تشکیل جلسه شورای مذکور نباید به یک جلسه در ماه بسنده شود.
دبیرکل جمعیت هلالاحمر ایران پیشگیری از بحران را دارای مزایای بسیاری خواند و تصریح کرد: کاهش هزینهها در موقع بحران در واقع سود است.
وی خواستار ارتقای توانایی گروههای امدادی برای مقابله با بحران شد و خاطرنشان کرد: توانایی گروههای خدماترسان باید بهروز شود.