به گزارش گروه ایرانشناسی خبرگزاری دانا(داناخبر)، «مرتضی رحمانی موحد» پیش از ظهر امروز دراولین جلسه ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر که با حضور مدیران و مسوولان دستگاه های مختلف عضو این ستاد در سالن خلیج فارس معاونت گردشگری برگزار شد افزود: براساس مطالعات صورت گرفته در خصوص سفرهای سال های گذشته سه مشکل مهم در خصوص این سفرها به دست آمد که یکی از مهمترین مشکلات نحوه ارایه آمار در خصوص میزان مسافرت ها بود.
وی اضافه کرد: بر همین اساس شیوه ارایه آمار و هم چنین نحوه اطلاع رسانی در خصوص میزان مسافرت ها در سال آینده تغییر خواهد یافت و بر همین اساس در جلسه ای که در روزهای آینده با اصحاب رسانه و متخصصان حوزه سفر و گردشگری برگزار خواهد شد درباره چگونگی آمارگیری و نحوه ارایه آمار سفر تصمیم گیری می شود.
وی در ادامه به موضوع نصب چادرهای مسافرتی در اماکن عمومی در سطح شهرها اشاره کرد و ادامه داد: موضوع نصب چادر موضوع مناسبی نیست چراکه در برخی موارد باعث به وجود آمدن آسیب های اجتماعی شده است بنابر این نصب چادر در سطح عمومی شهرها مانند خیابان ها، حاشیه بلوارها و پارک ها و بوستان ها ممنوع است و در شهر هایی که امکان ایجاد کمپینگ وجود دارد باید فضاهای کمپینگی ایجاد شود.
معاون گردشگری کشور در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه نحوه اسکان مسافران و گردشگران در مدارس نیز باید مورد بررسی مجدد قرار گیرد ادامه داد: باید به گونه ای برنامه ریزی شود که سرریز جمعیت ساکن در هتل ها و مراکز اقامتی در مدارس اسکان پیدا کنند.
رحمانی موحد درادامه صحبت های خود با تشریح چگونگی تصویب و تشکیل ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر یادآورشد: این ستاد بر اساس مصوبه هیات دولت تشکیل و درحال حاضر دارای شش کمیته تخصصی است که کمیته تبلیغات، اطلاع رسانی و آمار، کمیته نظارت بر تاسیسات گردشگری و رسیدگی به شکایات، کمیته هماهنگی بین دستگاه های عضو، کمیته هماهنگی امور استان ها، کمیته فرهنگ سازی و برنامه ریزی سفر و کمیته پشتیبانی و مالی شش کمیته تخصصی این ستاد هستند.
مرتضی رحمانی موحد هم چنین در پایان این جلسه با اشاره به نامگذاری روزهای تعطیلات نوروزگفت: در این خصوص نیز برنامه ریزی هایی شده و جلساتی را در روزهای آینده برگزار خواهیم کرد.
وی افزود: با توجه به تقارن تعطیلات نوروز امسال با ایام فاطمیه (س) نامگذاری روزهای تعطیلات نوروز متناسب با این ایام خواهد بود.
در پایان این جلسه هم چنین مقررشد تا پایان سال جاری حد اقل دو جلسه دیگر نیز برگزار و زمان جلسات روزهای سه شنبه تعیین شد.
همچنین در این جلسه دعوت از تعداد دیگری از دستگاه ها و سازمان های مرتبط با گردشگری و سفر از جمله راه آهن، هواشناسی، شرکت فرودگاه ها، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، سازمان جوانان هلال احمر، دبیر خانه شورای مناطق آزاد تجاری و کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به تصویب اعضای این ستاد رسید و مقرر شد از جلسات آینده از این دستگاه ها نیز دعوت به عمل آید.