به گزارش گروه سبک زندگی خبرگزاری دانا(داناخبر)، اظهار داشت: آرامستان ارامنه در ضلع شمال خیابان پاسدار گمنام در منطقه 14 واقع شده که از فضاهای بزرگ و شاخص منطقه است، از این رو درصددیم این مکان را احیا و ساماندهی کنیم.
وی با بیان اینکه برخی از کشته های جنگ جهانی دوم در این گورستان تدفین شده اند، افزود: آرامستان ارامنه مکانی بسیار تاریخی و خاص است و آثار هنری خوبی در آن به چشم می خورد که سالها از چشم گردشگران دور مانده است.
فرهادی با اشاره به اینکه این آرامستان چندین سال است که بلاتکلیف رها شده، گفت:این مکان مباحث معماری، ایدئولوژیکی، اعتقادی ویژه ای دارد و با سلایق و ایده هایی خاص سنگ های بسیار ویژه بر روی قبرها کار گذاشته شده است.
فرهادی با تاکید بر اینکه احیای آرامستان ارامنه از طرح های قدیمی منطقه بوده که به دلیل مباحث بین المللی کار با کندی پیش رفته است، افزود: هم اکنون مطالعات طرح بازسازی و احیای این محل در حال انجام است و در آینده ای نزدیک این محل به عنوان مکانی گردشگری در اختیار گردشگران قرار می گیرد.
شهردار منطقه 14 گفت: مطالعات فاز صفر احیای آرامستان ارامنه توسط دانشگاه تربیت مدرس انجام می شود که ما امیدواریم در 6 ماهه نخست امسال مطالعات فاز صفر به پایان برسد و پس از بررسی های جوانب کار وارد فاز طراحی شویم.
وی پیش بینی کرد، ایده اصلی طرح تا پایان سال تعیین شده و اجرای عملیات احیای آرامستان از سال 94 آغاز شود.
شهردار منطقه 14 اظهار داشت: در این مطالعات پیوست های فنی و اجتماعی دیده می شود و عملیات اجرا با رویکردی اجتماعی و به طور ویژه پیگیری خواهد شد.
فرهادی در ادامه ضمن ابراز امیدواری برای پیش نیامدن موانع خاص در این زمینه گفت: این طرح برای توسعه، نوسازی و ایجاد یک فضای گردشگری است و دانشگاه تربیت مدرس برروی طرح مطالعاتی آن کار می کند که پس از تهیه طرح این محور به یکی از فرصت های منطقه تبدیل خواهد شد.