به گزارش گروه ایرانشناسی خبرگزاری دانا(داناخبر)، مرتضی رحمانی موحد با حضور در نشست دو روزه آموزشی کارشناسان طبیعت گردی 31 استان و مناطق آزاد کشور با اشاره به ظرفیت های متنوع طبیعت گردی در کشور و اقدامات شایسته انجام گرفته در سطح استان، گفت: همکاری ادارات کل میراث فرهنگی استان ها با تشکل های مردمی منتهی به نتایج شایسته ای در راستای توسعه پایدار طبیعت گردی و انتفاع مردم بومی مناطق مختلف شده است که پیوند این جریان با مباحث آموزشی به روز و مورد نیاز می تواند دستاوردهای ماندگاری به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینکه آموزش اساس فعالیت در حوزه طبیعت گردی به شمار می آید؛ گفت: این موضوع چندین ماه است که به صورت جدی در معاونت گردشگری دنبال می شود و تهیه بسته های آموزشی روستاهای هدف گردشگری و نیز برنامه ریزی جهت برپایی کارگاه های آموزشی مورد نیاز بخشی از نتایج حاصل به شمار می آید.
رحمانی موحد ادامه داد: با توجه به وجود بستر فعالیت رشته های مختلف طبیعت گردی در کشور امکان این وجود دارد که نیمی از گردشگران ورودی به کشور طبیعت گرد باشند.
معاون گردشگری همچنین بر لزوم تقویت همکاری های درون و برون سازمانی تاکید کرد و گفت: در کنار تقویت تعاملات فرابخشی، توجه به جامعه میزبان به عنوان اساس و شالوده مسیر بهره برداری از منابع طبیعی کشور، ذی نفع شدن آنها در اقتصاد گردشگری و نیز آموزش مباحث مورد نیاز به عنوان الگوی رفتار سازمانی در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: حرکت در مسیر مذکور به آرامی سبب رقابت میان جوامع محلی در راستای حفاظت از مناطق بومی و محلی و نیز انتقاع اقتصادی خواهد شد.