در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۱۸۳۴۸۸
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰
پژوهشگران کشور فرآورده دارویی ضدانعقاد RPA، مختص بیماران سکته قلبی عرضه کردند و امیدوارند با احذ تاییدیه‌های لازم این محصول تا پایان سال جاری به بازار دارویی کشور عرضه شود.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری دانا(دانا خبر، یک شرکت دارویی فناور، داروی بیماران سکته قلبی را با استفاده از فناوری بومی به بازار دارویی کشور عرضه خواهد کرد. فرآورده دارویی RPA دارویی ضد انعقادی، مختص بیماران MI یا سکته قلبی است و می‌تواند در نجات این بیماران مؤثر باشد. مراحل پایانی عرضه این دارو برای درمان بیماری سکته قلبی در حال طی شدن است.

به گزارش پایگاه خبری دانشجو، دکتر هوشمند ایلکا مدیر کارخانه شرکت زیست دارو دانش و مدیر طرح تولید داروی اینترفرون بتا با اشاره به مطالعات گسترده واحد تحقیق و توسعه این شرکت دانش‌بنیان جهت تولید داروهای مختلف، درباره داروی بیماران سکته قلبی اظهار کرد: داروی ضد انعقاد RPA در درمان برای نجات بیماران عارضه سکته قلبی (MI)مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 وی یادآور شد: این فرآورده دارویی مراحل پایانی عرضه به بازار را پشت سر می‌گذارد و پس از اخذ تاییدیه از آزمایشگاه کنترل کیفی، جهت مطالعات بالینی به دست پزشکان و متخصصان خواهد رسید.

 ایلکا ابزار امیدواری کرد کرد که در صورتی که شرایط ایده‌آل فراهم و تأییدهای لازم ارائه شوند، این محصول تا پایان سال جاری به بازار دارویی کشور عرضه خواهد شد.

 مجری طرح با اشاره به اهمیت بالای تولید داروهای این چنینی با بهره گیری از چرخه تولید بومی بیان کرد: زنجیره کامل تولید این محصول و دیگر محصولات این شرکت فناور، از مرحله سنتز تا فرومولاسیون و کنترل کیفی داخل کشورمان و توسط این شرکت انجام می‌گیرد که موجب جلوگیری از خروج ارز، خودکفایی و افزایش توانمندی داخلی کشور شده و در پی آن اشتغال را به دنبال خواهد داشت. همچنین این توانمندی را ایجاد می‌کند تا بتوانیم بازارهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای را پوشش دهیم.

وی افزود: افزایش بهره‌وری محصولات دانش‌بنیان قطعا نیازمند پشتیبانی و حمایت نهادهای حمایتی و مخاطبان این محصولات است. برای رسیدن به مرحله عرضه جهانی محصول لازم است ابتدا این دارو در بازار دارویی کشور مورد پذیرش قرار گرفته، نیاز بیماران به این دارو پوشش داده شود. در صورت تحقق حمایت‌ها اگر عرضه و تولید فراتر از نیاز داخلی باشد، ظرفیت وجود دارد که بین‌المللی این رده داروها به صورت گسترده صادرات داشته باشند.

 

این شرکت فناور از سه سال پیش داروی اینترفرون بتا-1 را تحت عنوان تجاری زی‌فرون به بازار دارویی داخلی و بین‌المللی عرضه کرده و حداقل2500 بیمار مبتلا به ام.اس از این داروی حیاتی استفاده می‌کنند
ارسال نظر