این فعال فرهنگی و مولف کتاب «آئینه در برابر خورشبد» افزود: با توجه به اینکه هیأت مستقر در مهدیه مرودشت، از سالهای قبل ازپیروزی انقلاب اسلامی با نام مبارک حضرت علی اکبر(ع) فعالیت میکرد، ایده برگزاری جایزهای ادبی با نام مبارک این شهید جوان کربلا از جلسات مذهبی این مهدیه شکل گرفت.
برزگر، ویژگی جشنواره ادبی حضرت علی اکبر(ع) را مردمی بودن این مراسم دانست و افزود: تمام هفت دوره قبلی و همچنین مراسم امسال، به صورت کاملا مردمی برگزار شده و بدون هیچ پشتوانه دولتی بوده است.
وی، با اشاره به جوان بودن تمامی دست اندرکاران برگزاری مراسم گفت: برگزاری برنامه در روز ملی جوان، با جمعی که همگیشان از جوانان هستند و به عشق فرزند جوان امام حسین(ع) دور هم جمع شدهاند، حال و هوای خاصی به این مراسم میدهد.
به گفته مدیر اجرایی جشنواره ادبی حضرت علی اکبر(ع)، هر سال بیست نفر از شاعران شرکت کننده در این جایزه ادبی، پس از بررسی داوران، به عنوان صاحبان آثار برگزیده انتخاب میشوند. اما هرسال جمعی دیگر از شاعران و ادیبان جوان که سالهای قبل در برنامه شرکت کردهاند نیز، از سر ارادتی که به حضرت علی اکبر (ع) دارند به صورت خودجوش در برنامه حاضر میشوند و همین، سبب میشود تا محفل شاعران جوان در مدح حضرت علی اکبر (ع) رونق بیشتری بگیرد.
هشتمین جایزه ادبی حضرت علی اکبر (ع) با نام «آئینه نبی» در روزهای هشتم و نهم خردادماه در شهرستان مرودشت برگزار خواهد شد.