به گزارش خبرگزاری دانا، دکتر سید رضا رئیس کرمی در نشست خبری به تشریح خدمات حوزه سلامت جمعیت هلال احمر در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری پرداخت و گفت: جمعیت هلال احمر دارای ۱۰۵ واحد توانبخشی و ۳۲۷ مرکز بهداشتی و درمانی در سراسر کشور است که مشغول ارائه خدمات به مردم هستند.
وی با اعلام اینکه در ۹ ماه ابتدایی سال جاری بیش از دو میلیون و ۲۲۱ هزار مراجعه به این مراکز داشته ایم، افزود: ۸۵ هزار نفر از خدمات مراکز توانبخشی هلال احمر استفاده کرده اند.
رئیس کرمی با تاکید بر اینکه هلال احمر از سال آینده ارائه توانبخشی تخصصی را در دستور کار دارد، گفت: خدمات توانبخشی به بیماران ام اس، قلبی و ریوی، اسکلتی عضلانی، بیماران فلج مغزی و ضایعات نخاعی خواهد بود که بر اساس نیاز استان ها ارائه می شود.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه در سال گذشته دو مرکز عمومی و ۶ مرکز تخصصی در کشور راه اندازی و تجهیز شد، ادامه داد: راه اندازی بخش های همودیالیز، یکی از برنامه های هلال احمر است که برای سال آینده ۱۰۰ تخت همودیالیز راه اندازی خواهد شد.
رئیس کرمی به مراکز درمانی هلال احمر در خارج از کشور اشاره کرد و گفت: جمعیت هلال احمر دارای ۲۶ مرکز درمانی در ۱۹ کشور دنیا دارد که برای سال آینده برنامه ریزی شده توانمندی های علمی و خدماتی کشورمان در اکثر مراکز خارج از کشور نمایش داده شود.
وی با اعلام اینکه سیاست هلال احمر این است که از ارائه خدمات درمانی ساده به سمت درمان های تخصصی و فوق تخصصی حرکت کند، اظهارداشت: خدمات و فعالیت های سلامت محور هلال احمر در شرایط بودجه ای بسیار بد ارائه می شود.
رئیس کرمی با اعلام اینکه بعد از گذشت ۹ ماه از سال تنها ۲۳ درصد از بودجه ۱۹ میلیارد تومانی معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر محقق شده است، گفت: اگر قرار باشد به این روال پیش برویم، در ارائه خدمات سلامت به خصوص توانبخشی، قطعا به مشکل بر می خوریم.
وی با اعلام اینکه تا کنون نیز با استفاده از منابع داخلی جمعیت هلال احمر برای سرپا نگه داشتن مراکز درمانی و توانبخشی خود استفاده کرده ایم، افزود: بخشی از بودجه ما از محل منابع عمومی که همان سازمان مدیریت و برنامه ریزی تخصیص می یابد، تامین می شود که تا کنون ریالی به ما پرداخت نشده است.