به گزارش خبرگزاری دانا، دانشمندان همواره اینگونه تصور می کنند که آب برای ادامه حیات در سایر سیارات یک ضرورت است.
دانشمندان علوم فضایی که در جستجو برای یافتن نشانه هایی از وجود حیات در خارج از مرزهای زمین هستند تمرکز اصلی خود را بر روی سیارات قابل سکونتی متمرکز کرده اند که به دور سایر سیارات در حال چرخش هستند.
در دل این دسته از سیارات، آن دسته که شباهتهایی با زمین دارند نه خیلی داغ و نه خیلی سرد هستند تا شرایط لازم برای وجود آب به شکل مایع در آن وجود داشته باشد.
به باور دانشمندان، سیاره ای که فاصله بسیار کمی با ستاره خود داشته باشد در معرض هجوم امواج حرارتی قابل توجهی قرار می گیرد.
اما حالا آنها تصور می کنند که اثرات شدید گلخانه ای شرایط سختی را بر روی سیارات نزدیک به ستاره هایشان ایجاد کرده و در نتیجه خشکی گسترده ای بر آنها حاکم می شود و این دقیقا همان شرایطی است که در سیاره زهره حاکم است.
نتایج تحقیقات جدید دانشمندان انستیتو ماکس پلانک آلمان که در نشریه Nature Communications منتشر شده نشان می دهد گرمایشی که به واسطه دی اکسید کربن ایجاد می شود دسته کمی از گرمایش ناشی از تابش پرتوهای خورشیدی ندارد که در برخی سیارات نزدیک به ستاره هایشان می تواند به ایجاد شرایط سخت گلخانه ای (و نابودی حیات احتمالی) منجر شود.