به گزارش خبرگزاری دانا مجتبی زینی وند بحث شهریه مدارس غیردولتی را از مهمترین موضوعات اعلام و اظهار کرد: الگوی شهریه را متناسب با الگویی که سالهای گذشته داشتهایم، آسیبشناسی و اصلاح کردیم و در حال حاضر در مرحله ورود اطلاعات آن هستیم و همه اطلاعات نیز در قالب سامانه جمعآوری میشود.
وی افزود: برای همه استانها یک تقویم زمانبندی در نظر گرفتهشده است و تقریباً هفت استان کشور در حال ورود اطلاعات هستند و تا پایان این هفته آن را ارائه خواهند داد و تا پایان هفته آینده نیز بقیه استانها باید اطلاعات را تکمیل و ارسال کنند.
زینی وند با بیان اینکه کارگروه الگوی شهریه مطابق با ماده ۱۶قانون بررسی و تعیین میشود، گفت: کارگروه الگوی شهریه باید در مدارس تعریفشده، باشد و ما امسال این کارگروه را برای اولین بار فعال کردیم. کلیه مراحل تائید اطلاعات و اعلام شهریه مدارس با هزینه تمامشده توسط همان کارگروه مشخص میشود سپس شورای نظارت استان آن را بررسی و تائید میکند و بعد آن شورای نظارت مرکزی به مواردی که مورد اعتراض موسسه باشد رسیدگی خواهد کرد.
وی اضافه کرد: ما در بحث شهریه مدارس مشکل الگوی نداشتهایم زیرا شهریه هر مدرسه متناسب با آیتمهای زمان و هفت سرفصلی که قانون مشخص کرده تعیینشده است همه این موارد بهخوبی پیش میرود و در این زمینه مشکلی نیست بلکه مشکل ما از حیث اجرا است.
زینیوند خاطرنشان کرد: برخی از استانها نظارت کافی بر روی شهریه مصوب را ندارند. لذا سال گذشته ما به این مسئله ورود کردیم و بر این اساس تنها در شهر تهران بیش از ۵۰۰ بازدید داشتیم و از نتایج این بازدید میتوان به تخلف ۳۴ مدرسه در دریافت شهریه اضافه اشاره کرد.
وی تأکید کرد: باید متناسب با احکام با متخلفان رفتار شود و آنها باید شهریه اضافی که گرفتهاند را بازگردانند.
به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزشوپرورش، رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی در پایان اظهار کرد: استانها باید فعالیت بیشتر و نظارت کافی بر عملکرد مدارس از حیث دریافت شهریه متناسب با قانون را داشته باشند، در غیر این صورت در وزارتخانه هرچه قانون و آییننامه تعیین کنیم بازهم با چالش مواجه میشویم.