حاجی میرزایی به خانواده دانش اموزان اطمینان داده که مشکلی دربرگزاری امتحانات وجود نخواهد داشت و و موضوعی سلامت دانش آموزان را تهدید نخواهد کرد.
او در مورد فعالیت سامانه شاد هم گفته با توجه به اینکه ما دورنمایی از آینده و پایان تعطیلات نداشتیم به همین دلیل آموزش از راه دور را برنامه ریزی کردیم چرا که نمیخواهیم تا یک سال تحصیلی آسیب ببنید.
حاجی میرزایی می گوید ما سامانه شاد را راه اندازی کردیم تا دانش اموزان در سال آینده با پشتوانه قوی که حاوی مطالب آموزشی امسال است تحصیلات خود را آغاز کنند.
او به آموزش به دانش آموزان در صدا و سیما هم اشاره کرده و گفته برای اجرای برنامههایمان را از طریق تلویزیون میبایست 12 کانال اختصاصی داشته باشیم چرا که بیش از 250 عنوان درسی داریم از طرفی برنامههای تلویزیون تعاملی نیست و ما به دنبال ارتباط دو سویه میان دانش آموزان معلمان بودیم.
وزیر آموزش و پرورش ضمن اشاره به امنیت شبکه شاد می گوید ما نیاز داشتیم تا از امنیت شبکه اطمینان داشته و در عین حال در مالکیت خودمان نیز باشد به همین دلیل نیز شبکه آموزش دانش آموزان یا همان شبکه شاد را راه اندازی کردیم. تا ارتباط میان دانش آموزان و معلمانشان مشابه ارتباط در مدرسه باشد در فضای مجازی شکل بگیرد.
او می گوید از نیمه شعبان تاکنون به طور متوسط روزانه یک میلیون نفر عضو این شبکه شده اند و تاکنون بیش از 12 میلیون نفر عضو شاد شده اند که شامل مدیران، معلمان، دانش آموزان و خانواده دانش آموزان هستند.
حاجی میرزایی با اشاره به وضعیت دانش آموزانی که در مناطق بدون دسترسی به اینترنت و یا فاقد گوشی هوشمند گفته برخی از افراد در منطقهای هستند که دسترسی به اینترنت برایشان وجود ندارد یا این که گوشی هوشمند ندارد برنامه ریزی ما این است افرادی که میتواند از شاد استفاده کنند و در جای که این امکان وجود ندارد با مدیران مدارس و مدیران کل را موظف کردیم که شیوههای را برای استمرار آموزش اتخاذ کند که یا از طریق آموزش های رادیو وتلویزیون منطقهای ومحلی و یا حتی آموزش حضوری آموزش به دانش آموزان دنبال شود.