در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۵۰۰۹۰
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۰
تاثیر امواج تلفن همراه بر سلامت جنین
با وجود اینکه اشعه وزن و بو ندارد و قابل دیدن نیست ، اما در واقع انرژی زیادی را در قالب ذرات کوچک به جنین منتقل می کند و نقایص و ناهنجاری های ژنتیکی را برای جنین ایجاد می کند.
فاطمه زمانی، خبرگزاری دانا، گروه سبک زندگی؛ به گفته ی محققان استفاده ی مستمر و طولانی مدت از تلفن همراه به هنگام بارداری می تواند اختلالات رفتاری و روانی فراوانی را در کودک به دنبال داشته باشد.
 مادرانی که به طور مداوم از تلفن همراه استفاده می کنند ، فرزندان خودرا تا 54% در معرض مشکلات ارتباطی و روانی قرار می دهند.
چه اشعه هایی به زنان باردار آسیب می رساند؟
با وجود اینکه اشعه وزن و بو ندارد و قابل دیدن نیست ، اما در واقع انرژی زیادی را در قالب ذرات کوچک به جنین منتقل می کند و نقایص و ناهنجاری های ژنتیکی را برای جنین ایجاد می کند.
اشعه های ایکس ، بتا ، آلفا و گاما توانایی تغییر در اتم هارا دارند ، بنابراین می توانند بر سلول های جنینی تأثیر گذارند و رشد جنین را با مشکل مواجه کنند.
محققان اشعه ایکس را یکی از خطرناک ترین امواج مضر و مخرب برای زنان باردار می دانند.
علاوه بر اشعه ایکس ، زنان باردار باید از قرار گرفتن در مقابل اشعه های موبایل و تابش های هسته ای  نیز اجتناب کنند.
تأثیرات امواج تلفن همراه بر سلامت جنین
تحقیقات نشان می دهد امواج الکترومغناطیس موبایل عملکرد مولکول هارا در بدن جنین مختل و درنتیجه سیستم های بدن را دچار ضعف می کند.
هم چنین استفاده ی مکرر از تلفن همراه خطر آسیب رسیدن به مغز جنین را افزایش می دهد.
هنگامی که سلول های عصبی جنین در حال شکل گیری است ، امواج مخرب تلفن همراه روند تکامل سلول های عصبی را مختل می کند و احتمال بروز اختلالات عصبی را برای جنین در آینده افزایش می دهد.
سلول های مغز جنین به دلیل اینکه هنوز تکامل نیافته و دیواره ی محکمی ندارند ، می توانند میزان تشعشعات بیشتری را از خود عبور دهند و در نتیجه اختلالات عصبی ، بی اشتهایی و چشم درد را برای آنان به بار آورد.
هم چنین قرار گرفتن در معرض امواج تلفن همراه در دوران بارداری منجر به ایجاد مشکلات عاطفی جنین و عدم کنترل عواطف  آنان در بزرگسالی می شود.
مادرانی که  در دوران بارداری به  طور مداوم از تلفن همراه استفاده می کنند ، با مشکلات ارتباطی در کودکان شان مواجه می شوند و این کودکان به دشواری می توانند با همسالان خود ارتباط برقرار کنند.
تأثیرات امواج بر DNA  جنین
باتوجه به اینکهNADرنگ پوست ، مو و هزاران ویژگی دیگر را در جنین تعیین می کند ، با تابش اشعه دچار جهش می شود و احتمال سقط جنین یا ناهنجاری های ژنتیکی را برآب نوزاد افزایش می دهد.
هم چنین تابش اشعه می تواند DNAرا تغییر دهد و کودک را در آینده به سرطان مبتلا کند.


ارسال نظر