در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۵۰۶۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۶
رئیس سازمان نوسازی مدارس مطرح کرد
ساخت مجتمع های بزرگ آموزشی از اهداف سند تحول است و برای ما اولویت دارد چون مدیریت مجتمع ها با نیروهای انسانی کمتر امکانپذیر است و امکانات مناسب آزمایشگاهی و ورزشی و... دارد.

به گزارش خبرگزاری دانا، مهرالله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در جمع خبرنگاران با تبریک روز خبرنگار گفت: اسفند ۹۸ مدارس خشت و گلی جمع آوری شدند. امسال طرح آجر به آجر برای جذب مشارکت های خرد مدرسه سازی در حال اجراست و یک طرح کوتاه مدت نیست.

وی با بیان اینکه استقبال از طرح آجر به آجر خوب بوده است پیش بینی کرد که ۲۱۰۰ میلیارد تومانی که هدف گذاری شده محقق شده است.

رخشانی مهر افزود: جامعه هدف این طرح آجر به آجر گسترده است و همه افراد با هر میزان مشارکتی که مدنظرشان باشد را در بر می گیرد. هرچه تعداد مشارکت کنندگان بیشتر باشد طرح موفق تر خواهد بود چرا که ما بیشتر به دنبال فرهنگ سازی در این زمینه هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره جمع آوری بخاری های نفتی از مدارس گفت: در حال حاضر تنها ۴ درصد کلاس های درس ما با بخاری نفتی گرم می شود.

رخشانی مهر با بیان اینکه ۶۳۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات وزارت نفت برای سال ۹۹ اختصاص می یابد که در حال تنظیم قراردادهای آن در استان ها هستیم، گفت: حدود ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز از همین محل به سازمان اختصاص می یابد و بیش از هزار میلیارد تومان برای نوسازی سیستم های گرمایشی و تجهیز هنرستان ها صرف خواهد شد. اما مهم تر از بودجه سالانه منابع دیگر است که تلاش می کنیم ایجاد کنیم که مثل محل درآمد از عوارض سیگار و گاز پایدار باشد و اتفاقات خوبی هم در این حوزه رخ داده است. ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان در سال از محل های مختلف کسب می شود.

وی ادامه داد: برای بودجه امسال برنامه داریم که محل های بودجه ثابتی را احصا کنیم و به مجلس ارائه دهیم تا ان شالله تصویب شود.

رخشانی مهر بیان کرد: طرح مدرسه ایرانی معماری ایرانی تاثیر خود را گذاشته است و همچنان آن را بررسی می کنیم. اینکه چرا نقشه مدرسه ابتدایی برای متوسطه اجرا می شود ایراد دارد. جاهایی هم هست که مدارس دو شیفت کار می کنند و در یک شیفت متوسطه دوم را می برند در حالیکه استانداردهایش متفاوت است.

رخشانی مهر گفت: ساخت مجتمع های بزرگ از اهداف سند تحول بنیادین است و برای ما اولویت دارد چون مدیریت مجتمع های آموزشی با نیروهای انسانی کمتر امکانپذیر است نسبت به اینکه مدارس پراکنده و کوچک باشد. حتی امکان ساخت سالن ورزشی و… نیز در مجتمع ها امکان پذیرتر است و طرح اقتصادی تر است و خیرین هم استقبال می کنند. در استان های گلستان و لرستان و خوزستان یک خیر بعد از سیل سال قبل ساخت یک مجتمع را در هر استان به عهده گرفتند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور اظهار کرد: البته خیرین ترجیح می دهند مدرسه بیشتر بسازند با کلاس های کمتر اما در نهایت تعداد کلاس های ساخته شده بالا برود. ما باید از کمی گرایی به سمت کیفیت برویم. یعنی به جای اینکه اعلام کنیم چه تعداد کلاس ساختیم بگوییم چه تعداد مجتمع ساختیم. اما برای ساخت مجتمع باید هزینه بیشتر کرد و کلاس کمتری دارد چون هزینه صرف ساخت آزمایشگاه و سالن ورزش و… می شود.

ارسال نظر