به گزارش خبرگزاری دانا، گروه ایرانشناسی و استان ها؛ بی شک سواحل چابهار از زیباترین سواحل ایران است. سواحل شگفت انگیز و مناظر خیره کننده ای دارد که حاصل پیوند تپه های صخره ای با آب های آزاد است، هر گردشگری را به خود مجذوب می کند.
چابهار سواحل متعددی دارد که گردشگران زیادی را به سمت خود جذب می کند. سواحلی کم عمق در خلیج، سواحلی که رقص فواره ها و موج هایش همچون آهنربایی افراد زیادی را به سمت خود جذب می کند، سواحلی که رنگ متفاونشان از سایر خلیج ها مورد استقبال بسیاری از گردشگران قرار می گیرد، خلاصه تنوع و تعدد سواحل آنقدر زیاد است که می توانید خودتان را به دیدن مناظری زیبا و فراموش نشدنی دعوت کنید.
ساحل مکران چابهار
سواحل مکران از شرق بندرعباس تا مرز ایران و جنوب غرب پاکستان است. سواحل مکران از این جهت که چابهار را نیز شامل می شود دارای اهمیت فراوان و ویژه ای است. نام این ساجل با دریانوردی و تجارت ایران گره خورده است. یکی از مزایای بی نظیر این ساحل، محیط بکر و عاری از زباله آن است.
ساحل نورانی تنگ چابهار
شب ها در این ساحل می توانید الماس های درخشان را به تماشا بنشینید و قطعا زیبایی منحصر به فرد این منطقه شما را به وجد می آورد. جاذبه ی امواج آبی که به عنوان باکتری های نور افشان دریایی نیز شناخته می شوند، یکی از پدیده های زیستی است که باعث شده این منطقه زیبایی روزارفزونی را به خود بگیرد. این الماس هایی که ما گفتیم، دقیقا الماس نیستند ولی جلوه و زیباییشان در شب کمتر از الماس نیست. این نقاط آبی و درخشان در واقع باکتری ها، پیلانکتون ها و بسیاری از حلزون هایی هستند که در این آب ها زندگی می کنند و در واقع عواملی هستند که به عنوان شگفت انگیز ترین و زیباترین ترکیب در این محیط شناخته می شوند. اگر هوس بردن این پیلانکتون ها به سرتان زد، باید بدانید که عمر آنها بسیار کوتاه است، در واقع آنها فقط متعلق به همین ساحل هستند.
ساحل بریس
قبل از هرچیز باید بدانید که جاده ساحلی چابهار به بریس از بکرترین و زیباترین مناطق سواحل جنوبی کشور است. جاده ای که یک طرف آن به دریا و از طرف دیگر به مناظر فوق العاده ای از کوه ها ختم می شود. محال است به این ساحل سفر کنید و هیجان را تجربه نکنید. در این ساحل شما مهمان موج فشانی هایی هستید که لحظات پر هیجانی را برایتان خلق می کند.
اگر تمایل دارید لذتتان از سفر به این منطقه تکمیل شود حتما تماشای غروب آفتاب را در این منطقه تجربه کنید.
ساحل دریاچه لیپار
لیپار، عروس چابهار است. دیدن دریایی صورتی رنگ، خالی از لطف نیست. ایستا شدن آب دریای عمان در میان دو کوه به وجود آمده و اکوسیستم جالبی را در خود پرورش داده است. دریاچه صورتی چابهار در تنگه و درهای صخرهای جا خوش کرده که مشرف به کوه است و منظرهای چشم نواز را پیش روی تان میگذارد. رنگ صورتی این تالاب باعث شهرت و تفاوت آن شده است. آنچه میبینید حاصل حضور پلانکتونهای گیاهی است که رنگ صورتی متمایل به سرخ ایجاد میکنند. پلانکتونها به هر تودهای از جانداران شامل جانوران، گیاهان، آغازیان یا باکتریها گفته میشود که در قسمت بالای دریاها و اقیانوسها یا آبهای شیرین زیست میکنند.
ساحل تیس چابهار
این ساحل حدود 2500 ساحل قدمت دارد و حدود ده کیلومتری چابهار واقع شده است. عمق دریا در محدوده این ساحل حدود 1.5 متر است و به همین دلیل گزینه بسیار خوبی برای شنا و تفریحات آبی محسوب می شود. این ساحل از امکانات رفاهی و تفریحی مناسبی نیز برخوردار است و همین امر می تواند رغبت شما را برای سفر به این منطقه دوچندان کند.
ساحل درک چابهار
ساحل درک از دیگر نقاط استان سیستان و بلوچستان و شهر چابهار است که چند سالی است نزد گردشگران شناخته شده است. از مناظر زیبای این ساحل، ترکیب مه و خط ساحلی مکران و نخلستانی است که در دل کویر روییده است. تپه های شنی روستای درک تا لب دریای عمان کشیده شده است. هنگام پیاده روی در این تپه ها یکباره رنگ آبی دریایی بیکران مقابل چشمانتان نمایان می شود. برای رفتن به دَرَک باید ۱۷۰ کیلومتر تا جنوب چابهار رانندگی کنید. این ساحل در امتداد سواحل دریای مکران و در ۱۰ کیلومتری زرآباد قرار گرفته است.
ساجل لیپار
ساحل درک
ساحل تنگ