در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۵۵۰۸۴
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۵
بندر عباس جاذبه‌های شگفت انگیز بیشماری را دارا می‌باشد که از میان آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
به گزارش خبرگزاری دانا، گروه ایران شناسی و استان ها؛ بندر عباس، یکی از قدیمی‌ترین بنادر ایران می‌باشد که در کنار تنگه هرمز قرار دارد. بندر عباس، دارای آب و هوایی گرم و مرطوب است به همین دلیل گردشگران و توریست‌ها نیمه‌ی دوم سال را برای سفر به بندر عباس انتخاب می‌کنند.

بندر عباس جاذبه‌های شگفت انگیز بیشماری را دارا می‌باشد که از میان آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

معبد هندوها

معبد هندوها، از متفاوت‌ترین بناهای تاریخی بندر عباس به شمار می‌رود. معبد هندوها با نام پرستشگاه بت گوران نیز شناخته می‌شود و نام آن در فهرست آثار ملی ایران به چشم می‌خورد. قدمت این معبد به دوران قاجار بر می‌گردد و در گذشته‌های دور توسط تاجران هندی برای برگزاری مراسمات مذهبی بنا شده است. می‌توان گفت این بنای تاریخی، تنها بنایی است که معماری آن به سبک هندی است‌. معماری منحصر به فرد معبد هندوها سبب جذب بسیاری از گردشگران شده است.


موزه مردم شناسی خلیج فارس

موزه مردم شناسی خلیج فارس یکی از بزرگترین‌ مهمترین موزه‌های جنوب ایران شناخته می‌شود زیرا در این موزه شاهد فرهنگ و سنت بندر، مشاغل و آداب و رسوم جنوب خواهید بود.
این موزه، موزه‌ای سه طبقه می‌باشد و از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است و علاوه بر بخش مردم شناسی، می‌توانید از بخش‌های مرتبط با باستان شناسی و تاریخی بازدید کنید. موزه مردم شناسی در محوطه‌ی تاریخی برکه‌های باران قرار دارد. برکه‌های باران خود یکی از دیدنی‌های بندر عباس به شمار می‌رود.
در محوطه‌ی برکه‌های باران، آب انبارهایی خواهید دید. این آب انبارها سازه‌هایی سنگی هستند که در دوران گذشته محل نگهداری آب بوده‌اند و امروزه به ثبت ملی ایران رسیده اند.


مسجد ناصری

مسجد ناصری یکی از مساجد تاریخی بندرعباس می‌باشد که قدمت آن به دوران قاجار می‌رسد. مسجد ناصری توسط محمدعلی ناصری حیدرآبادی بنا شده است. معماری مسجد ناصری، معماری منحصر به فرد و سنتی است. در ساخت مسجد از چوب صندل به کار گرفته شده است. مسجد ناصری انتخاب بسیاری از گردشگرانی است که به هنر معماری علاقه‌مند هستند.


حمام گله داری
حمام گله داری، در بخش مرکزی بندر عباس قرار دارد. در ساخت این حمام از سنگ‌های مرجانی استفاده شده است. حمام گله داری در زمان گذشته حمام عمومی بوده است اما امروزه تبدیل به موزه‌ی مردم شناسی شده است و مجسمه‌های انسان نما در این موزه وجود دارد که بیانگر زندگی تاریخی مردمان بندر عباس می‌باشد.


ساحل نخل ناخدا

ساحل نخل ناخدا که به پارک دولت شهرت دارد.‌ یکی از محبوب‌ترین سواحل بندر عباس می‌باشد. گردشگران بسیاری برای تفریح و خوش گذرانی به سوی این ساحل آرامش بخش می‌روند.
در ساحل ناخدا، امکانات مناسبی جهت رفاه حال گردشگران فراهم شده است. دوچرخه، آلاچیق‌، کافی شاپ، رستوران، کارتینگ، پیست اسکی، زمین فوتبال و زمین بازی کودکان از جمله امکاناتی است که در این ساحل وجود دارد.


چشمه آبگرم گنو
چشمه ابگرم گنو در کوه گنو واقع شده است و در فاصله‌ی ۳۴ کیلومتری از بندرعباس قرار دارد. این چشمه، مکان مناسبی برای تفریح و استراحت است. در این منطقه، ابگرم از دل زمین در جریان است. چشمه آبگرم گنو خاصیتی درمانی دارد و یکی از مراکز آب درمانی به شمار می‌رود. باتوجه به فضای بکر و شگفت انگیز و هم چنین با وجود امکانات رفاهی مناسبی که در این منطقه می‌باشد. می‌توانید نهایت لذت را از تفریح ببرید.

با جاذبه های گردشگری بندرعباس آشنا شوید
باغ پرندگان، بازار ماهی فروشان، جنگل حرای تیاب، بندر پل، موزه آب، پارک ساحلی سورو، پارک ساحلی غدیر و .... از دیگر جاذبه‌های تماشایی بندر عباس می‌باشند.

غذاهای محلی
بدون تردید، غذاهای محلی لذت سفر را دو چندان خواهند کرد. در جنوب ایران، اغلب غذاها دریایی هستند و می‌توانید غذاهای متنوع و خوش عطر بسیاری را تجربه کنید.

هواری

هواری یا ماهی پلو یکی از اصلی‌ترین غذاهای سنتی بندر عباس به شمار می‌رود. گاهی اوقات در تهیه‌ی این غذا از میگو نیز استفاده می‌شود اما توصیه می‌شود این غذای لذیذ را با ماهی امتحان کنید.

موفلک
این غذا از غذاهای محلی و مشهور جنوب ایران، به خصوص بندر عباس است. موفلک دارای گندم یا جو پرک شده است. در تهیه‌ی این غذا از ادویه‌های معطر استفاده می‌شود که سبب طعم متفاوت و فراموشی ناشدنی این غذا می‌شود.

مهیاوه
مهیاوه، نوعی سس می‌باشد. این غذا را با نام‌های مهیابه یا مهوه نیز می‌شناسند. مهیاوه در زبان محلی از دو کلمه ماهی و آب به وجود آمده. این غذا با پودر ماهی ساردین همراه با نمک، فلفل تند، زردچوبه، خردل و گشنیز باهم مخلوط شده و درست میشود. شاید برایتان طرز تهیه‌ی این سس جالب باشد. طرز تهیه به این شکل است که کلیه این مواد را بعد از مخلوط شدن به مدت یک ماه در ظرفی در بسته ریخته و در آفتاب قرار می‌دهند تا برسد و آماده شود و بعد با برنج و یا نان سرو می‌شود و گاهی هم آن را جایگزین پنیر قرار می‌دهند.

برنج دیشو، بلالیت، ماهی کبابی، کتلت ماهی، زیبون از دیگر غذاهای لذیذ بندرعباس می باشد. 
ارسال نظر