در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۶۵۲۶۶
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۰
یک روانشناس مشکلات و اشتباهات جوانان در دوران نامزدی را بررسی کرد.
به گزارش خبرگزاری دانا، فاطمه کوهپایه‌زاده، متخصص روانشناسی در گفت و گو با  باشگاه خبرنگاران جوان،درباره «اشتباهات دختران و پسران در دوران نامزدی» اینگونه بیان کرد: بدلیل علاقه شدید به نامزدمان و یا، چون هنوز با وی کاملا راحت نیستیم از اختلافات بزرگی مانند تفاوت‌های فکری، فرهنگی، رفتار‌های نادرست و... بسادگی می گذریم یا نمی گوییم.

وی با تأکید بر اشتباه بودن حساسیت بیش‌از حد زوجین بر هم بیان کرد: طرفین نگاهی رویایی به رابطه‌شان دارند و تصور میکنند که رابطه کامل، رابطه‌ای است که هیچ تعارضی در آن وجود نداشته باشد.

کوهپایه‌زاده افزود: آشنایی به تنهایی برای حل مسائل کافی نیست تنها درصورتی که از همین الآن و در دوره نامزدی، شیوه‌های حل تعارض را با نامزدتان تمرین کنید می توانید به داشتن یک زندگی مشترک موفقیت‌آمیز امیدوار باشید.

کوهپایه زاده ایجاد تغییر را یکی دیگر از مشکلات رابطه دانست و گفت: تغییر دادن رفتار فی نفسه کار بدی نیست، اما اگر قصد ما این باشد که فقط در دوران آشنایی این‌کار را انجام داده و بعد از ازدواج به روال خود برگردیم یا به عبارتی نقش بازی کنیم اشتباه بزرگی مرتکب شده ایم.

وی افزود: تغییر کردن کار راحتی نیست و شرط اصلی آن، خواست خود فرد است و آن هم به راحتی نیست.

این روانشناس، ژنتیک و عادات رفتاری را زیربنای شخصیتی فرد دانسته و انتظار تغییر در کوتاه مدت را از آفات رابطه نامزدی برشمرده و گفت: بسیاری از نظر‌ها و عقاید خود را ابراز نمیکنیم یا به‌خاطر خشنود کردن نامزدمان با کار یا نظری موافقت میکنیم که به آن اعتقاد قلبی نداریم.

وی تفکر آنکه علاقه پس از ازدواج ایجاد می‌شود را تفکری نادرست خوانده و گفت: همانطور که تنها با علاقه نمی توان تفاهم ایجاد کرد، تنها با تفاهم نیز نمیتوان انتظار علاقه و جذابیت داشت.

کوهپایه‌زاده در آخر عوامل دیگری همچون طولانی کردن بیش از حد دوران نامزدی، کنار گذاشتن خانواده و دوستان قدیمی، افشای تمام مسائل محرمانه و ترس از قضاوت مردم را در تخریب روابط دوران نامزدی موثر دانست.

ارسال نظر