به گزارش خبرگزاری دانا به مناسبت هفته پژوهش نمایشگاهی از محصولات منتخب شرکتهای فناور عضو پارک فاوا در محل این پارک برگزار شد.
در این نمایشگاه براساس ارزیابیهای صورت گرفته چهار محصول حائز شرایط از میان محصولات معرفی شده توسط شرکتهای عضو با حضور معاونین وزارتهای ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت علوم رونمایی شد.
نرم افزار سیستم کنترل پلان تولید کاتد مس، تلفن IP، سرویس سکوی پردازش ابری گرافیکی (GPU) و نرم افزار مدیریت مطب و کلینیک طرحهای رونمایی شده بود.
معاون وزیر علوم در این مراسم گفت: ۸۰۰ هزار دانشجوی ارشد و دکتری در کشور تحصیل میکنند، اما متاسفانه سهم اعتبارات پژوهش بسیار کم است. ما به دنبال نسل دانشگاهی کارآفرین و با مسئولیت اجتماعی هستیم.
خیرالدین ادامه داد: به دنبال این هستیم تا حوزه فناوری را گسترش دهیم و این مساله نیازمند تربیت نیروی کارآفرین و توانمند است. ما باید انگیزه کافی برای کارآفرینی و تولید را بین دانشجویان و جوانان ایجاد کنیم.
او افزود: خوشبختانه پارکهای علم و فناوری با ایجاد فضای مناسب رشد زمینه ساز فعالیت ۵۰هزار نفر از دانش آموختگان دانشگاههای کشور هستند.
خیرالدین گفت: امروز یکی از دغدغه های اصلی ایجاد اشتعال است زیرا ۴۰درصد بیکاران کشور فارغالتحصیل دانشگاهی هستند، که ۴۹ پارک های علم و فناوری و ۲۲۳ مرکز رشد در این زمینه کمکهای خوبی به کشور می کنند.
او ادامه داد: سهم اعتبارات پژوهشی باید حدود ۳درصد از بودجه باشد که متاسفانه هم اکنون حدود نیم درصد است که اگر این اعتبار تخصیص یابد به رشد علم و فناوری کشور کمک شایانی خواهد کرد.
معاون وزیر ارتباطات گفت: آرایش وزارت ارتباطات به گونه ای است که اهداف شبکه ملی اطلاعات محقق شود.
اول هدف این است که حفظ و نگه داشت نیروی جوان و تحصیلکرده در کشور داشته باشیم تا ضمن ایجاد اشتعال زمینه توسعه را ایجاد کنیم.
ستار هاشمی ادامه داد: در این زمینه باید به کمک شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری تولید محصولات ما به سوی کیفی شدن پیش برود تا ضمن برطرف کردن نیازهای داخلی به توسعه بازار صادرات نیز دست پیدا کنیم.
او افزود: ما در وزارت ارتباطات با ایجاد پارکهای فناوری اطلاعات به دنبال ایجاد زیست بومی برای توسعه فناوری اطلاعات کشور هستیم.
انتهای پیام/