در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۶۷۵۵۰
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی ۹ دی ماه ۱۳۸۸ نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات ملت ایران محسوب می شود.
به گزارش خبرگزاری دانا به نقل از ایسنا؛ حماسه ۹ دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و این روز را در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز " بصیرت " تبدیل به یوم الله ماندگار کردند، حماسه ای دیگر آفریدند و دشمنان خدا و دینش را مأیوس و نا امید ساختند.

نهم دی ماه ۸۸، روز خروش ملت ایران و آشکار ساختن خشم مقدس در برابر اهانت ها و حرمت شکنی های عده ای غافل و مزدور وابسته به اجانب نسبت به مقدسات در روز عاشورای حسینی است، مردم در این روز، تیر خلاص را به سران فتنه شلیک و پشت پیکر نامبارک فتنه را به خاک مالیدند.

در روز نهم دی ماه ۱۳۸۸، مشروعیت سیاسی نظام اسلامی ایران بار دیگر با حضور خودجوش ده ها میلیونی مردم در تهران و تمامی شهرهای دیگر کشور به جهانیان اعلام شد.

آشوبگران فتنه سال ۸۸ اصل نظام را نشانه گرفته بودند

امام جمعه ملایر با بیان اینکه آشوبگران فتنه سال ۸۸ اصل نظام را نشانه گرفته بودند، گفت: حادثه ۹ دی ماه در حقیقت واکنش عمومی مردم نسبت به چالش های خیابانی و یک پاسخ " نه" به زیاده خواهی دشمنان و سربازان پیاده نظام آمریکا و اسرائیل بود.

حجت الاسلام و المسلمین محمدباقر برقراری در گفت‌وگو با ایسنا؛ با بیان اینکه فتنه گران قصد داشتند به بهانه تقلب در انتخابات، کشور را به اتهاب و آشوب بکشانند، افزود: سیل عظیم مردم با بصیرت، مقابل این حرکت آمریکاپسند ایستاد و بساط معترضین را درهم کوبید.

۹ دی؛ نماد عزت، استقلال و بصیرت مردم

وی با اشاره به شعار آشوبگران مبنی بر اینکه "  انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است"، اظهارکرد: حماسه ۹ دی ماه روز شکست اربابان فتنه گران در خارج و روز زمینگیرشدن آشوبگران داخلی بود.

امام جمعه ملایر با بیان اینکه یوم الله ۹ دی ماه یک همه ‌پرسی و رفراندوم و روز اتمام حجت سراسری مردم علیه زیاده خواهی آشوبگران به شمار می رود، گفت: بعد از آن تاریخ ما همچنان شاهد آرامش در کشور هستیم و هیچ جریانی نتوانست این آرامش را بهم بزند.

مسئولان شاخصه‌های شخصیت شهید سلیمانی را الگو قرار دهند

برقراری در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از شخصیت‌هایی که در حماسه ۹ دی ماه به حضور میلیونی مردم جهت داد و سبب شد ملت پای ولایت ثابت قدم بایستند، شخصیت بزرگ سردار حاج قاسم سلیمانی بود که همواره در طول زندگی با برکت خود در کنار روحانیت، ولایت و رهبری معظم ایستاد.

وی به حمایت همه جانبه سردار سلیمانی از نظام، ولایت فقیه و کشورهای مظلوم اشاره و اظهارکرد: خصوصیت‌های بارز این شخصیت برجسته تاریخ، او را محبوب دل‌ها کرد.

امام جمعه ملایر با بیان اینکه تشییع پیکر سردار سلیمانی، بزرگترین و باشکوه‌ترین مراسم تشییع در طول تاریخ ایران بود، گفت: امسال نیز مردم در دومین سالگرد عروج ملکوتی این سردار رشید اسلام حضوری دشمن شکن دارند و ذره ای از دین خود را به سال‌ها مجاهدت ایشان ادا می کنند.

برقراری با اشاره به اینکه حضور خیل عظیم مردم در دومین سالگرد سردار سلیمانی برای همه مسلمانان جهان و برای دشمنان نظام حامل پیام مهمی است، افزود: دشمنان باید بدانند "حاج قاسم سلیمانی" با شهادتش تمام نشده بلکه تازه آغاز شده است و قطعا قدرت شهید سلیمانی از خود سردار سلیمانی بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه آمریکا و صهیونیست خون مطهر سردار سلیمانی را به ناحق و ناجوانمردانه در کشور میهمان به روی زمین ریخت، تصریح کرد: در آستانه دومین سالگرد شهادت این شهید بزرگوار، آمریکایی ها عراق را برای همیشه ترک می کنند و معاندین بدانند ظالم در هر زمان و مکانی محکوم به شکست است و خون مطهر شهید در هر زمینی که ریخته شود، بساط ظلم را از آن منطقه بر می‌چیند.

سردار سلیمانی بهترین الگو برای مسئولان

امام جمعه ملایر در بخش دیگری از سخنان خود به شاخصه های برجسته سردار سلیمانی اشاره و خاطرنشان کرد: خستگی ناپذیری، روحیه جهادی، اخلاص در عمل، مردم‌داری، تبدیل بحران‌ها به فرصت و امیدوارکردن مردم در هر شرایطی، از خصوصیات بارز این سردار بزرگ اسلام بود.

برقراری " شهید سردار سلیمانی" را بهترین الگو برای مسئولان دانست و تأکید کرد: مدیران اجرایی بدانند که نباید اجازه داد ملت نا امید شوند، بلکه باید با بهره گیری از پتانسیل‌ها و توانمندی نظام و مردم، دشمنان را نا امید و دست آنها را کوتاه کرد.

اهمیت حماسه ۹ دی باید در جامعه تبیین شود

سرپرست فرمانداری ملایر نیز بر لزوم مردمی برگزار شدن این آئین در سطح شهرستان تاکید و اظهار کرد: اهمیت حماسه ۹ دی باید در جامعه تبیین شود.

حسین فارسی با تاکید بر اینکه اگر در زمان روبرو شدن با فتنه‌های دشمنان، نگاه‌مان به تاکیدات مقام معظم رهبری باشد، دچار مشکل نمی‌شویم، بیان کرد: تمامی ادارات‌، نهادها، مراکز فرهنگی، آموزشی و دانشگاه‌ها، باید برنامه‌ها و جلسات بصیرت افزایی را در دهه بصیرت برگزار کنند.

وی افزود: باید برنامه‌های این ایام با رویکرد مردمی و استفاده از ظرفیت مساجد، پایگاه‌های مقاومت، دهیاران و سایر بخش‌ها در سطح شهرستان برگزار شود و متفاوت از سال‌های گذشته باشد.

سرپرست فرمانداری ملایر بر لزوم فضاسازی سطح شهر، تبیین ماهیت حماسه ۹ دی برای جوانان، نصب فرازهایی از بیانات رهبری، سردار شهید سلیمانی و شهدا در سطح شهر و برپایی ایستگاه صلواتی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید کرد و افزود: برنامه محوری گرامیداشت یوم‌الله ۹ دی صبح روز پنجشنبه از مقابل دفتر امام جمعه ملایر و تجمع در مسجد جامع انجام می‌شود و برای ماندگار این حماسه، حضور مردم باید همچون زمان انقلاب حضور انقلابیسردار  باشد.

این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه شهادت سردار سلیمانی پیام‌های زیادی داشت و نشان داد که انقلاب زنده است، اظهار کرد: مکتب سردار شهید سلیمانی باید در عمل ساری و جاری شود.

فارسی بر مردمی برگزار شدن تمامی برنامه‌های گرامیداشت دومین سالگرد شهید سلیمانی در سطح شهرستان و نصب فرازهایی از بیانات سردار شهید سلیمانی در سطح شهر و تبیین حماسه ۹ دی با توجه به رشادت‌های ایشان تاکید کرد.

وی گفت: مراسم محوری روز ۱۳ دی گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در مسجد جامع ملایر برگزار می‌شود و باید تمامی ادارات و نهادها باید پای کار بیایند و با محله‌ محور برگزار شدن برنامه‌ها، از هیچ تلاشی در ترویج آرمان‌های حاج قاسم دریغ نکنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر