در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۷۳۲۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۵
مرکز میراث ناملموس تهران کتاب حمایت حقوقی از میراث‌فرهنگی ناملموس، ازجنبه تطبیقی را به فارسی ترجمه و منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاری دانامدیر بخش میراث‌فرهنگی ناملموس در مرکز میراث ناملموس تهران گفت: این کتاب به زبان انگلیسی و به ویراستاری پروفسور پی‌یر لوئیجی پتریلو، حقوقدان ایتالیایی متخصص حوزه حقوق میراث‌فرهنگی ناملموس تهیه و تنظیم شده است.

شروین معظمی گودرزی افزود: کتاب حمایت حقوقی از میراث‌فرهنگی ناملموس، از جنبه تطبیقی به توصیف چارچوب حقوقی حمایت از میراث‌فرهنگی ناملموس در سراسر دنیا پرداخته و متخصصانی از ژاپن، کره جنوبی، مکزیک، اسپانیا، ایتالیا، قبرس، اردن و بورکینافاسو گرد هم آمده‌اند تا این طرح پژوهشی- تطبیقی را به انجام برسانند.

وی اضافه کرد: این کتاب محصول طرح پژوهشی بلندمدتی است که به همت مرکز تحقیقات غذا و تغذیه ایتالیا و کرسی یونسکو در میراث‌فرهنگی ناملموس و حقوقی تطبیقی دانشگاه رم اونیتِلما ساپیتنزا به انجام رسیده است.

مدیر بخش میراث‌فرهنگی ناملموس در مرکز میراث ناملموس تهران افزود: این کتاب دارای ۶ فصل است که در فصل اول به کنوانسیون پاسداری از میراث‌فرهنگی ناملموس (کنوانسیون ۲۰۰۳) پرداخته شده است.

شروین معظمی گودرزی افزود: فصل دوم شامل دو مقاله در حوزه آمریکای لاتین با محور حمایت حقوقی از میراث‌فرهنگی ناملموس دو کشور برزیل و مکزیک است. فصل سوم نیز دارای دو مقاله در حوزه آسیاست که بر حمایت حقوقی از میراث‌ناملموس در ژاپن وکره جنوبی متمرکز است.

وی درباره موضوعات فصل‌های چهارم و پنجم کتاب گفت: فصل چهارم همچون دو فصل قبل دارای دو مقاله در حوزه خاور میانه و آفریقاست. همچنین فصل پنجم در مقایسه با فصول دیگر طولانی‌تر است و به حوزه قاره اروپا اختصاص دارد. این فصل شامل سه مقاله درباره وضعیت میراث ناملموس به‌ترتیب در سه کشور قبرس، اسپانیا و ایتالیاست.

مدیر بخش میراث‌فرهنگی ناملموس در مرکز میراث ناملموس تهران افزود: فصل ششم که فصل پایانی این کتاب است شامل نتیجه‌گیری تمام مطالبی‌ست که در کتاب به همت افراد مختلف مطرح شده است. پروفسور پتریلو، ویراستار کتاب، در این بخش به هدف نهایی این پژوهشِ مشترک پرداخته و علت‌های اجرای این طرح را مطرح کرده است.

این کتاب به شکل رایگان برای همه مخاطبان در کتابخانه دیجیتال مرکز میراث ناملموس تهران به نشانی http://tichct.ir/digital-library/ichclp قابل دسترسی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر