در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۷۳۷۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶
پژوهشگران کشورمان موفق به تولید فناوری ضدعفونی‌کننده‌های غیرالکلی حاصل فناوری‌های نوین، ایمن زیست و سازگار با محیط زیست و با فرمولاسیون بهینه شدند.
به گزارش خبرگزاری دانا غلامرضا طاهری‌پاک مدیرعامل شرکت آواژن پویش با بیان این‌که این محصول در محیط‌های آزمایشگاهی با حساسیت بالا کاربرد دارد، گفت: کارآیی اصلی این محصول به طور ویژه در محیط های حساس به بخار الکل و دارای ضرورت استریل بودن فضا از آلودگی‌های محیطی است. 


فرمولاسیون بهینه‌شده

در گذشته ترکیبات اصلی منبع تامین این فرآورده، از کشور فرانسه صورت گرفته و درواقع بخش اصلی این ترکیبات، وارداتی بوده است. در همین راستا، تحقیقات فراوانی در شرکت آواژن پویش با همراهی مجامع دانشگاهی آغاز و در سال 1398 بر اساس مدل فرانسوی، محصول سل‌پاد کاملا داخلی با فرمولاسیون بسیار بهینه‌شده نسبت به نمونه‌های وارداتی معرفی شده است. 


توسعه به فاز صنعتی

در جریان روند تحقیقات، با بروز پدیده کرونا و ایجاد بحران الکل، به دعوت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و صدور ابلاغیه به کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی، شرکت آواژن پویش نیز در راستای رسالت خود، اقدام به توسعه تولید این سبد محصولات با برند سل‌پاد از فاز تحقیقاتی و آزمایشگاهی به فاز صنعتی کرده است.


فاقد اثرات مخرب الکل 

این ضدعفونی کننده‌های غیرالکلی با سطح عملکردی بالا، کاربردهای بسیاری دارند که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به استفاده از ضدعفونی کننده‌های نسل نوین جهانی، با اثر بالا، پایداری عملکرد و فاقد اثرات مخرب الکل اشاره کرد.

فناوری ضدعفونی‌کننده‌های غیرالکلی حاصل فناوری‌های نوین است که هدف آن، معرفی ضدعفونی‌کننده‌های ایمن زیستی و سازگار با محیط زیست به جهان است. 


عاری از آسیب زیستی

دستاورد این فناوری نوین، تولید ضدعفونی‌کننده‌های ایمن زیستی بدون داشتن اثرات مخرب الکل برای طیف وسیع مصرف‌کنندگان و حتی گروه‌های خاص هم‌چون کودکان و افراد آسیب‌پذیر و حساس به الکل است. 

ترکیبات آمونیوم چهارگانه بر پایه این فناوری تولید شده و دارای اثرات ضدمیکربی قوی، گستره ضدمیکربی گسترده و فاقد هرگونه آسیب زیستی برای مصرف‌کنندگان است.

این دستاورد بومی‌سازی‌شده با حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در مسیر تولید و توسعه قرار گرفته است.

انتهای پیام/

ارسال نظر