در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۷۴۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۲
حاج عباسعلی کفائی معلم بازنشسته و خیّر نیشابوری، یک میلیارد ریال برای تجهیز کتابخانه دانشگاه نیشابور کمک مالی کرد.
 به گزارش خبرگزاری دانا به نقل از دانشگاه نیشابور؛ با پیگیریها و تلاش های دکتر صادقی سمرجانی رئیس دانشگاه نیشابور، یک میلیارد ریال وجه نقد توسط آقای کفایی، خیّر آموزش عالی، برای تجهیز کتابخانه دانشگاه نیشابور اهدا شد.

دکتر صادقی سمرجانی رئیس دانشگاه نیشابور در آیین تجلیل از این خیّر گفت: در چند سال اخیر چرخ توسعه دانشگاه نیشابورهیچگاه از حرکت باز نایستاده که این مهم مرهون زحمات و نگاه ویژه خیرین در حوزه دانشگاه بوده است. در حال حاضر ارتباط ناگسستنی میان دانشگاه نیشابور و جامعه خیرین ایجاد شده که در طول عمر دانشگاه نیشابور بی سابقه بوده است.

دکتر صادقی سمرجانی با اشاره به بودجه های محدود دولتی تصریح کرد: کارنامه دانشگاه نیشابور مستقل بودن این واحد دانشگاهی را از بودجه دولتی تداعی می کند. با شرایط سنگین اقتصادی حاکم به فضای کشور کارهای بزرگی در دانشگاه نیشابور رخ داده که قطعاً به پشتیبانی و حمایت خیرین عزیز نیشابور بوده است.

دکتر صادقی اظهار کرد: با پویا کردن مجمع خیّرین دانشگاه نیشابور و ایجاد بستر و فضای مناسب برای جذب اعتماد خیرین؛ دانشگاه نیشابور در چند سال اخیر بیش از همه ادوار گذشته توسعه پیدا کرده است. در واقع توانستیم بدون نیاز به کمک ها و بودجه های دولتی بسیاری از مشکلات دانشگاه را حل کنیم و زیرساخت های دانشگاه را افزایش دهیم که در نوع خود کار بزرگی است.

حاج عباسعلی کفائی معلم بازنشسته نیشابوری که تا کنون حمایت های ارزنده ای از دانشگاه نیشابور داشته است اظهار کرد: من علاقه شدیدی به مسئله کتابخوانی و توسعه کتابخانه دارم لذا تا جاییکه میسر است سعی می کنم همواره در خدمت دانشگاه نیشابور و توسعه کتابخانه آن باشم.

وی که خود معلم بسیاری از مشاهیر و فرهیختگان نیشابور است گفت: بنده تعهد می کنم به حول و قوه الهی هر ساله تا زمانی که زنده هستم به دانشگاه نیشابور کمک کنم و از هیچ تلاشی مضایقه نکنم.

شایان ذکر در طول چند سال گذشته حدود ۳۰ میلیار ریال توسط خیّرین نیشابوری برای توسعه زیرساخت های دانشگاه نیشابور، اعم از مسجد، آزمایشگاه هسته ای و فونداسیون کتابخانه مرکزی دانشگاه نیشابور هزینه شده است. ‌

انتهای پیام/


ارسال نظر