در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۷۶۱۳۵
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۸
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ گفت: در روز‌های آینده، بزرگترین کاروان کمک مومنانه و ساخت ۱۱۰ منزل را در جنوب تهران رقم خواهیم زد.
به گزارش خبرگزاری دانا سردار «حسن حسن‌زاده» عصر (شنبه) در آیین رو‌نمایی دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر (عج) که به مناسبت چهلمین سالگرد تشکیل لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) برگزار شد، گفت: امسال شاهد چهل‌سالگی سپاه تهران هستیم؛ ۴۰ سال پیش «احمد متوسلیان» مامور می‌شود تا تیپ تهران را تأسیس کند؛ تیپی که امروز به سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تبدیل شده است.
وی افزود: حاج احمد، چون شاگرد مکتب امام (ره) بود، از تمام ویژگی‌های امام (ره) در قامت بنیان‌گذار تیپ برخوردار بود و همچنان که امام (ره) برای خود آرمان‌های بلندی در تأسیس انقلاب اسلامی ترسیم کرده بودند، حاج احمد هم همان آرمان‌ها را برای تیپ در نظر گرفته بود.
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) ادامه داد: تیپ ۲۷ در مدت کوتاه تشکیل و در کمترین زمان برای انجام عملیات «فتح‌المبین» آماده شد و به واسطه موفقیت در این عملیات، نام‌آور می‌شود و سپس به‌واسطه همان مجاهدت‌ها تیپ به لشکر ارتقا و توسعه سازمان می‌یابد.
سردار حسن‌زاده تاکید کرد: لشکر ۲۷ تعداد ۹ فرمانده شهید تقدیم انقلاب کرده است که سه فرمانده در دفاع از حریم آل‌الله به شهادت رسیدند؛ البته این لشکر ۲۱ فرمانده شهید هم در کسوت جانشین و رئیس ستاد لشکر و ۱۸۸ فرمانده هم در جایگاه فرماندهی گردان دارد که این تعداد شهید نشان می‌دهد لشکر ۲۷ همواره در دفاع مقدس لشکر آفندی بوده و در خط مقدم حضور داشته است.
فرمانده سپاه تهران بزرگ افزود: زمانی هم که جنگ به اتمام می‌رسد، سپاه مأموریت دیگری را آغاز می‌کند که همان حضور در عرصه سازندگی است، لذا سپاهیان تهران در این عرصه هم حضور می‌یابند و در سرزمینی که زمانی شاهد به شهادت رسیدن بسیاری از هم‌رزمان خود بودند، مجدد حاضر می‌شوند تا این بار برای آبادانی آن سرزمین مجاهدت دیگری را رقم بزنند.
وی اضافه کرد: در ادامه، لشکر ۲۷ برای ادامه فعالیت‌های خود دارای سه تیپ رزمی می‌شود تا اینکه در سال ۸۷ توسعه می‌یابد و سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) را شکل می‌دهد، اما امروز از تیپ ۲۷ اولیه، یک لشکر، دو تیپ، پنج یگان رزمی، یگان فاتحین، ۲۳ ناحیه مقاومت و ۱۷ سازمان قشری به همراه مؤسسات جهادی با دو هزار و ۸۰۰ گروه جهادی و فرهنگی در قالب سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ تشکیل شده است.
سردار حسن‌زاده با بیان اینکه ما ناامید نیستیم و امیدواریم روزی فرمانده اصلی این سپاه که حاج احمد متوسلیان باشد، بازگردد و همچنان مطالبه‌گر تعیین تکلیف وضعیت حاج احمد هستیم، ادامه داد: به مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) در طول یک سال یعنی از بهمن امسال تا بهمن سال آینده به تبیین دستاورد‌ها و عملکرد لشکر سابق و سپاه فعلی محمد رسول‌الله (ص) خواهیم پرداخت.
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تصریح کرد: در چند روز آینده بزرگترین کاروان کمک مومنانه و ساخت ۱۱۰ منزل را در جنوب تهران رقم خواهیم زد تا نشان دهیم علاوه بر ایفای نقش در عرصه ایجاد امنیت پایدار مردمی، در عرصه سازندگی و محرومیت‌زدایی هم نقش‌آفرین هستیم.
 
فرمانده اسبق لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله: مشکلات کشور به دلیل فاصله گرفتن از تفکر جهادی است
 
سردار اسماعیل  کوثری هم گفت: سال‌ها پس از پشت سر گذاشتن دوران دفاع مقدس، مدیرانی انتخاب کردیم که تفکر جهادی نداشتند و این باعث شده است که امروز با مشکلات متعددی از جمله در حوزه اقتصادی مواجه شویم.
فرمانده اسبق لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) عصر امروز (شنبه) در آیین رو‌نمایی دیوارنگاره چهلمین سالگرد تشکیل این لشکر که در میدان ولیعصر (عج) برگزار شد، اظهار داشت: کشورمان از نظر اقتصادی به درجه‌ای خواهد رسید که سایر کشور‌ها خواهند دید، تفکر جهادی فقط در میدان رزم نبوده و نیست، بلکه در سایر عرصه‌ها نیز این نوع تفکر همچنان موضوعیت دارد؛ به‌عنوان مثال در مقابله با ویروس کرونا همگان دیدند که تفکر جهادی موجب شد ملت ما در مقابله با این ویروس در دنیا سرافراز شود.
وی افزود: در دوران دفاع مقدس ضرورت دفاع از کشور و انقلاب اسلامی موجب شد که سپاه در کنار ارتش مقابل دشمن بعثی بایستد تا ایران اسلامی حفظ شود؛ به همین جهت، آن ضرورت باعث شد تا جوانانی از تهران در قالب لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) برای امر دفاع به فرماندهی حاج احمد متوسلیان سازماندهی و ساماندهی شوند.
سردار کوثری اضافه کرد: البته آن زمان امکانات سپاه برای تأمین نیاز‌های اولیه رزمندگان کافی نبود؛ به‌ عنوان مثال در عملیات بیت‌المقدس تعداد زیادی از بسیجیان لباس رزم نداشتند و با همان لباس شخصی در عملیات شرکت کردند و توانستند دشمن را از سرزمین اسلامی‌مان بیرون کنند.
وی تصریح کرد: حاج احمد متوسلیان موفق شد در عرض ۴۳ روز بعد از تشکیل تیپ ۲۷ یعنی از ۱۷ بهمن ۱۳۶۰ که تیپ را سازماندهی کرد، در عملیات بزرگ فتح‌المبین حضور یابد و این عملیات را با پیروزی به پایان ببرد؛ این حضور موفق یعنی داشتن مدیریت و تفکر جهادی در میان فرماندهان دفاع مقدس.
سردار کوثری ادامه داد: اما سال‌ها پس از پشت سر گذاشتن دوران دفاع مقدس مدیرانی انتخاب کردیم که چنین تفکری نداشتند و این باعث شده است اکنون با مشکلات متعددی از جمله در حوزه اقتصادی مواجه شویم؛ لذا باید از آن تفکر بیاموزیم که با تفکر جهادی می‌شود بسیاری از کار‌ها را به‌خوبی انجام داد و البته این نیز زمانی محقق می‌شود که ابتدا خودمان عامل باشیم.

انتهای پبام/

ارسال نظر