در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۷۶۶۶۴
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۹
ساماندهی نذر خیر نماز
وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه باید موضوع خیرین و نذر خیر نماز را سازماندهی کنیم گفت: برای تحقق سند تحول بنیادین در حوزه نماز، راهکارهای خوبی داریم و باید آنها را بر اساس نیازسنجی‌ها در زیست‌بوم جدید طراحی کنیم تا بتوانیم دانش‌آموزان را مشتاقانه به سمت نماز بیاوریم.
به گزارش خبرگزاری دانا به نقل از ایسنا، یوسف نوری در آیین اختتامیه اجلاس سراسری نماز دانش‌آموزی اظهار کرد: نماز پرچم ماست؛ دشمن از روز اول می‌خواست نماز را بزند و لذا رهبری از سال ۷۱ بر برپایی اجلاس سراسری نماز تأکید فرمودند و اقدامات خوبی طی سالیان گذشته انجام شد. البته دشمن هم خیلی کار کرد.

وی افزود: بخش اعظم سند تحول بنیادین تربیت در ساحت اعتقادی اخلاقی است و دشمن سند بدیل ۲۰۳۰ را آوردند که سکولاریسم را ترویج کنند و پیگیری کردند و سند تحول تقریباً در مدتی کنار رفت.

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در جنگ تحمیلی، هجمه دیده می‌شد؛ اما در اینجا هجمه دیده نمی‌شود و رهبری عبارت "شبیخون فرهنگی" را به کار بردند گفت: هجمه‌ای که علیه نماز شده در هیچ کجا نشده است. اقداماتی که برای ترویج نماز انجام شده بسیار خوب بوده، اما نیاز، بسیار بیشتر است و ما باید به این سمت حرکت کنیم.

نوری تأکید کرد که نماز، عالی‌ترین پاسخ به بالاترین نیاز انسانی است. لازم است در زیست‌بوم جدید که دوران تسلط فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است، متربی را بشناسیم و اگر او را نشناسیم و نیازش را ندانیم نمی‌دانیم باید برایش چه برنامه‌ای داشته باشیم. در نهایت این‌طور می‌شود که برایش برنامه‌های دستوری و تجویزی طراحی می‌کنیم و او پس می‌زند.

وی با اشاره به اینکه رهبری بحث "نماز خوب" را مطرح می‌کنند که در سایه حکمرانی خوب و شایسته است گفت: واقعیت این است که بچه‌ها به برنامه‌های کلیشه‌ای پاسخی که نمی‌دهند، هیچ، بلکه در مقابلش هم می‌ایستند. باید در زیست‌بوم جدید و در شرایط ویروس عالم‌گیر کرونا هم برنامه داشته باشیم، اما بخش اعظم آن در فضای مجازی است.

وزیر آموزش‌وپرورش ادامه داد: دولت سه شعار شفافیت، عدالت و مردمی سازی را سرلوحه اقدامات خویش دارد. نماز باید مردمی سازی شود. باید قرارگاهی برای این امر ایجاد شود، به این معنی که از حلقه‌های میانی استفاده کنیم. حلقه‌های میانی، خیرین هستند و چون نیت خیر دارند اقدامات و اعمالشان برای ساخت مسجد، نمازخانه و ترویج نماز، برکت و تأثیرش بر متربیان حتماً بیشتر است.

نوری افزود: این موضوع باید در دستورکار قرار بگیرد و موضوع خیرین و نذر خیر نماز را سازماندهی کنیم. باید نوجوانانی که اهل نماز و عامل به نماز هستند را به عنوان الگوهای نزدیک به نوجوانان، بفرستیم که نماز را ترویج کنند. اگر مردمی سازی اتفاق بیفتد زحمات کسانی که اکنون در حال سرمایه‌گذاری برای امور خیر ترویج نماز هستند بی اجر باقی نمی‌ماند.

وی با بیان اینکه برای تحقق سند تحول بنیادین در حوزه نماز، راهکارهای خوبی داریم و باید آنها را بر اساس نیازسنجی‌ها در زیست‌بوم جدید طراحی کنیم تا بتوانیم دانش آموزان را مشتاقانه به سمت نماز بیاوریم گفت: نوجوانان مورد تأکید رهبری هستند. از آن طرف هدف دشمن هم همین نوجوانان هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر