در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۸۰۸۶۱
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۳
معاون توسعه و منابع و سرمایه انسانی دانشگاه تربیت مدرس:
معاون توسعه و منابع و سرمایه انسانی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه بنیادهای خیریه در همه دانشگاه‌های سرآمد و ممتاز دنیا وجود دارد، گفت: ما در دانشگاه‌ها چاره‌ای نداریم به جز اینکه به دنبال خود اتکایی باشیم.
به گزارش خبرگزاری دانا به نقل از ایسنا، دکتر ابراهیم خدایار ، معاون توسعه و منابع و سرمایه انسانی دانشگاه تربیت مدرس به نمایندگی از دکتر فرهاد دانشجو رئیس این دانشگاه در مراسم ضیافت افطاری بنیاد خیرین مدرس گفت: امیدواریم کار خیری که بنیاد خیرین مدرس پیش گرفته، بتواند برای اعتلای دانشگاه تربیت مدرس به عنوان دانشگاه مولود انقلاب موثر واقع شود. 

وی ادامه داد: راهبرد اصلی دانشگاه تربیت مدرس سرآمدی کیفی در جنبه‌های آموزشی و پژوهشی است و این امر محقق نمی‌شود مگر با پایداری اقتصادی خود دانشگاه.  

دکتر خدایار خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد هزینه‌ دانشگاه‌ها وابسته به بودجه‌های دولتی است و به همین دلیل کمترین تکانه‌هایی که در دولت به وقوع می‌پیوندد، تاثیر خود را در دانشگاه‌ها می‌گذارد. بنابراین ما چاره‌ای نداریم به جز اینکه به دنبال خود اتکایی در دانشگاه باشیم. 

معاون توسعه و منابع و سرمایه انسانی دانشگاه تربیت مدرس افزود: پیشینه دانشگاه‌های دنیا در بنیادها نشان می‌دهد که موضوع "وقف" جایگاه ویژه‌ای دارد. به همین دلیل کار بنیاد خیرین مدرس کار بسیار موثری است.

همچنین در این مراسم ، سید محمدحسن ابوترابی‌فرد رئیس هیات امنای بنیاد خیرین مدرس اظهار کرد: جایگاه علم در فرهنگ قرآن، جایگاه استثنایی و بی‌بدیلی است. اگر امروزه چنین موفقیت‌هایی در علم رخ می‌دهد، به دلیل جایگاهی است که اسلام برای علم قائل است. 

وی با بیان اینکه نقش علوم متفاوت است، افزود: نقش علوم انسانی که در تربیت انسان نقش دارد، متفاوت است و باید توجه به ویژه‌ای به این علوم داشت. 

دکتر محسن محمدزاده رئیس بنیاد خیرین مدرس و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: فعالیت‌های دانشگاه‌ها باید در جامعه اثرگذار باشد ولی عموماً دانشگاه‌ها با موانع مواجه هستند و دارای منابع مالی محدود هستند. از طرفی بودجه دانشگاه‌ از کفایت لازم برخوردار نیست. 

وی ادامه داد: دانشگاه‌های معتبر و تراز اول دنیا بنیادهایی دارند که بخش زیادی از بودجه‌های خود را از طریق خیرین و اوقاف تامین می‌کنند و همین امر باعث رشد و توسعه دانشگاه می‌شود. 

دکتر محمدزاده افزود: دانشگاه تربیت مدرس با وجود اینکه عمر زیادی ندارد، در جامعه علمی خوش درخشیده و جایگاه خوبی دارد. ولی به سبب وجود مشکلات مالی، باید برای رفع این مشکل فکری می‌شد.‌به همین جهت بنیاد خیرین دانشگاه تربیت مدرس مشابه با بنیادهای دیگر دانشگاه‌های دنیا ایجاد شد. 

وی با بیان اینکه این بنیاد از اواخر بهمن ماه ۹۷ فعالیت کرده است، خاطرنشان کرد: هدف از ایجاد این بنیاد این بود که خیرین کمک کنند تا زیرساخت‌ها فراهم شود و با جذب امور خیر، مشکل دانشگاه در همه حوزه‌ها چون دانشجویان، کارکنان و عضو هیات علمی رفع شود.

در انتهای این مراسم، دکتر حسن مسلمی نائینی، مدیر عامل بنیاد خیرین مدرس بسته‌های پیشنهادی خیریه را به حاضرین ارائه داد تا هر کدام از خیرین یکی از این بسته‌ها را برلی اهدای کمک انتخاب کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر