در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۸۱۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: تنها شهرستان بوموسی و جزیره هرمز در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری دانا، دکتر فاطمه نوروزیان ، افزود: بر اساس جدیدترین رنگ بندی کرونایی اعلام شده از طرف وزارت بهداشت، تنها شهرستان بوموسی و جزیره هرمز در وضعیت نارنجی قرار دارند.

وی با بیان اینکه بر این اساس، شهرستان‌های جاسک و بندرخمیر که پیش از این در وضعیت نارنجی دسته بندی شده بودند اکنون به وضعیت زرد تغییر یافته اند، اظهار کرد: بر همین اساس، قشم و بندرلنگه در وضعیت آبی و دیگر شهرستان‌ها در وضعیت زرد کرونا قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با اشاره به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته فوتی بر اثر کرونا در هرمزگان ثبت نشد و جمع جانباختگان ناشی از این بیماری در استان همان دو هزار و ۶۱۳ نفر باقی ماند، خاطرنشان کرد:  با بستری شدن ۲۰ بیمار جدید، شمار کل بستری‌های کرونا در استان به ۶۹ نفر رسید.

نوروزیان در پایان اضافه کرد: اکنون ۱۳ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۴ نفر از آن‌ها وخیم است.

ارسال نظر