در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۸۲۰۶۹
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷
یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به اجرای پروژه‌های مختلف در حوزه‌های صنایع و معادن، نفت و گاز، پتروشیمی، شیمیایی، صنایع دارویی و صنایع غذایی شده است و یکی از معتبرترین شرکت‌های فعال و صاحب تکنولوژی در زمینه اجرای پروژه‌های گوناگون است.
طراحی و راه‌اندازی کارخانه‌های صنعتی با حمایت صندوق نوآوریبه گزارش خبرگزاری دانا، فرامرز اختراعی، رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان فعالیت شرکت را طراحی و ساخت خطوط تولید کارخانه‌های صنعتی در صنایع مختلف چون صنعت مواد شیمیایی و معدنی، صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، صنعت مواد دارویی، ساخت تجهیزات صنایع عنوان کرد و گفت: ما یک مجموعه EPC هستیم که زمین را تحویل گرفته و به مشتری کارخانه با خط تولید تحویل می‌دهیم. در رزومه کاری خود کارخانه‌های متنوعی در صنایع مختلف راه‌اندازی کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: علاوه بر طراحی و تولید کارخانه صنعتی، چند شرکت دانش‌بنیان نیز زیر مجموعه ما است، به عنوان مثال یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در زمینه صنایع شیمیایی و تولید پوشش پلیمری و گرافیتی ضد خوردگی و خراشیدگی فعالیت می‌کند.

اختراعی ادامه داد: ما فرآیندهای مختلفی را چون شرکت‌های فنی و مهندسی فعال در زمینه طراحی، ساخت ماشین‌آلات صنایع شیمیایی، معدنی و دارویی و همچنین نصب و راه‌اندازی این ماشین‌آلات انجام می‌دهیم. به عنوان مثال یکی از طرح‌های دانش‌بنیان این شرکت که به خاطر آن از صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات سرمایه در گردش دریافت کردیم، طراحی و ساخت خط تولید ویتامین E به صورت روغن ۹۶.۵ درصد قابل تبدیل به پودر حداقل ۵۰ درصد آلفا توکوفریل استات به سفارش یکی از شرکت‌های بخش خصوصی بود.

رییس هیات مدیره این شرکت بر توان فنی و مهندسی این شرکت تاکید کرد و گفت: همکاری با محیط دانشگاهی و داشتن پروانه تحقیقاتی برای مجموعه دانش بنیان ضروری است. با وجود امکانات تحقیقاتی و آزمایشگاهی بالای شرکت، پیش از اجرای پروژه خط تولید و کارخانه یک نمونه پایلوت راه‌اندازی و بعد از انجام تست‌های لازم طراحی نهایی انجام می‌شود.

اختراعی با بیان اینکه عمده شرکت‌های زیر مجموعه ما شرکت صادراتی هستند و به کشورهایی چون هند، ترکمنستان و کشورهای همسایه محصول صادر می‌کنند، 
ابراز امیدواری کرد که با نوآوری‌های جدیدی تا اواسط سال ۱۴۰۱ کارخانه محصولات الکتروشیمیایی پایلوت با ظرفیت سه هزار تن در سال بر پایه کلرآلکالین را راه‌اندازی کنند.

اختراعی از طراحی مجموعه‌ای از آموزش‌های کاربردی برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد در این مجموعه خبر داد و گفت: دانشجویان می‌توانند توان علوم تئوری کسب شده را به‌صورت رایگان در یک محیط صنعتی بکار بگیرند. این دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی تجربه لازم را برای جذب در صنعت خواهند داشت. دانشجویان پس از اتمام دوره خود نسبت به کار در مجموعه‌ شرکت‌های ما هیچ تعهدی نخواهند داشت، اما ما مکلف هستیم بعد از فارغ‌التحصیلی آنها را در مجموعه‌های خود جذب کنیم.

رییس هیات مدیره این شرکت در مورد امکان احداث کارخانه‌های صنعتی در کشورهای دیگر نیز گفت: در کشورهای چین و ترکیه دفتر تامین راه‌اندازی کردیم که امکانات مورد نیاز شرکت را از طریق این دفاتر تامین می‌کنیم. ما بیشتر در احداث کارخانه در داخل متمرکز هستیم تا ضمن ایجاد اشتغال باعث توسعه ملی در کشور شود، اما کارکرد این دفاتر تنها تامین مواد اولیه و پایه وارداتی شرکت است.

وی ادامه داد: در افغانستان ۵ خط تولید نمک یددار راه‌اندازی کردیم. همچنین این کارخانه را در کشورهای ترکمنستان، سوریه، آذربایجان و عراق نیز احداث و راه‌اندازی کرده‌ایم. همچنین کارخانه و خط تولید بتن سبک نیز در عراق احداث شده است.

اختراعی به برخی پروژه‌های انجام شده در داخل نیز اشاره کرد و گفت: پروژه‌های متنوعی در داخل اجرا شده است که آخرین نمونه‌های آنها شامل تامین و نصب، تست و راه‌اندازی تجهیزات داخلی برج جذب پروژه اصلاحات و توسعه کارخانه اسیدسولفوریک مجتمع مس سرچشمه، احداث خط تولید استامینوفن، اجرای اتاق تمیز خط تولید مترونیدازول، طراحی، تأمین متریال، ساخت و نصب اسپری درایر و پروژه Solvent Recovery است.

انتهای پیام

ارسال نظر