در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۸۳۰۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران:
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران گفت: سبک زندگی قرآنی که مطالبه مقام‌ معظم رهبری از نهادهای قرآنی و متولی امورات دینی است، در بستر جامعه محقق بشود.
به گزارش خبرگزاری دانا حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجواد قائمی، در نشستی با عنوان کارگروه پژوهشی شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی استان مازندران که با دبیری حوزه علمیه خواهران مازندران برگزار شد، اظهار کرد: در استان مازندران شورایی تحت عنوان شورای راهبردی برای ترویج فرهنگ قرآن در ابعاد مختلف آموزشی، ترویجی و پژوهشی شکل‌گرفته است که کارگروه‌های متعددی دارد و یکی از آن‌ها کارگروه پژوهشی است که حدود ۱۲ نهاد و سازمان در این کارگروه پژوهشی عضویت دارند.

وی ادامه داد: تمام فلسفه وجودی این مجموعه، هدایت تعالیم قرآنی و آموزه‌های قرآنی به عنوان یک کار بست و ساختار زندگی افراد در جامعه است، به‌ عبارت ‌دیگر به ‌دنبال این هستیم که سبک زندگی قرآنی که مطالبه مقام‌ معظم رهبری از نهادهای قرآنی و متولی امورات دینی است در بستر جامعه محقق بشود.

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران خاطرنشان کرد: بخشی از این کار، بحث آموزش است که مستقیماً مسئولیت آن کارگروه به آموزش‌ و پرورش واگذار شده‌است و بخشی از آن امورات پژوهشی است که مسئولیت این کارگروه به حوزه علمیه خواهران استان مازندران واگذار شده.

وی تاکید کرد: چیزی که در حال حاضر اهمیت دارد، بحث مظلومیت زدایی از قرآن در زیست بشری است، به‌ همین ‌علت امروزه در جامعه بشری هر فعالیتی حتی در حوزه تبلیغ و آموزش قرار است انجام بشود، باید دارای یک پشتیبان پژوهشی باشد، یعنی یک کارگروه پژوهشی نیازسنجی های لازم را انجام دهد و مخاطب‌شناسی و سطح سنجی مخاطب را انجام دهد تا بتواند تبلیغ و آموزش آن کار یا پژوهش را انجام دهد.

حجت الاسلام والمسلمین قائمی اظهار کرد: گام اول در این کارگروه سیاست گذاری برای خود کارگروه است، نهادها باید نقشه راه را ترسیم کنند تا براساس آن برنامه‌ ریزی‌های لازم انجام شود تا کارها نتیجه محور باشند.

وی ادامه داد: باید دید نیاز امروز جامعه چیست، به طور مثال اگر حوزه اقتصاد یا مدگرایی باعث آسیب به فرهنگ دینی شده، باید به دنبال این باشیم که با پژوهش‌های قرآنی چطور می‌ توان با این مقوله برخورد کرد و به دنبال پاسخ به این مشکل و یک کار منسجم هدفمند بود.

ارسال نظر