در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۸۳۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
دستگاه چاپگر سه بعدی دارای محفظه بسته هیتردار تولیدی شرکت دانش بنیان آیدیزاین در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری دانا به نقل از ایرنا، دستگاه چاپگر سه بعدی Vandar۳۵۰pro در دومین روز از برگزاری یازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۲) رونمایی شد.

داشتن محفظه بسته هیتردار جهت تنظیم مستقل دمای محفظه، پرینت بدون تاب قطعات بزرگ از پلیمرهای مهندسی ASA، HIPS، ABS، ‌ سیستم هد دو نازل مجهز به مکانیزم بالا و پایین رونده، عمر بالای مکانیزم ها به دلیل خارج بودن از محفظه گرم، قابلیت اطمینان بسیار بالا، مجهز به اکسترودر  Dual DRIVE، بورد کنترلر ۳۲ بیتی، میز cnc مجهز به ریل و واگن و بال اسکرو، هیتر سطح ساخت و طراحی منحصر به فرد جهت یکنواختی دمای سطح از جمله ویژگی های این دستگاه است.

این دستگاه مجهز به محفظه بسته برای فیلامینت ها است که باعث کنترل رطوبت فیلامنت ها نیز می شود.

امیرحسین محمودی مدیرعامل شرکت دانش بنیان آیدیزاین در خصوص تولید و روند تحقیق و توسعه محصول گفت:‌ این دستگاه نقطه شروعی برای صنعت چاپگر سه بعدی است. هر چه که در اطراف خود می‌بینید قابلیت ساخت با چاپگر سه بعدی را دارد، شروع کار ما به سال ۹۰ برمی‌گردد که پنج دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف به سراغ فناوری ناشناخته ای به نام چاپگر سه بعدی رفتند.

وی ادامه داد: ما در ابتدا کار خود را با ساخت دستگاه چاپگر SLS شروع کردیم که به دلیل ناآشنایی و همخوانی با بازار موفق نبود، لذا مجددا با آگاهی و دیدگاهی متفاوت به بازار ورود کردیم.

وی بیان کرد: پرینتر vandar ۳۵۰ pro با هدف برداشتن دو مانع به وجود آمد، اول قطعه ای که بر پایه نیازهای صنعتی و بسیار گران بود، دوم قطعاتی که ارزان بودند و از خواص لازم برای صنعت برخوردار نبودند. چاپگر سه بعدی وندار ۳۵۰ پرو این دو مانع را برمی‌دارد، از این دستگاه می‌توان برای تولید قطعه نهایی استفاده کرد و کیفیت قطعات ساخته شده به دست این چاپگر برای استفاده صنعتی مناسب است. 

این فناور ادامه داد: طبق تحقیقات ما این دستگاه نمونه داخلی ندارد و در خارج نیز به صورت محدودی تنها در کشورهایی نظیر، اسپانیا، آمریکا، چین و لهستان موجود است، برنامه ما در آینده ورود به بازار جهانی است.

محمودی اظهار داشت : سیستم حرارتی  مکانیسم مکانیکی و نرم افزار سفارشی سازی قطعه این دستگاه به طور کامل به دست محققان ایرانی ساخته شده است. هزینه منابع انسانی در ایران کمتر از سایر کشورهاست اما مواد اولیه قیمت بالایی دارد با این حال دستگاه مرینتر سه بعدی ما کمترین قیمت را دارد. این دستگاه با نگاه صادراتی ساخته شده و موارد لازم برای اخذ گواهینامه‌های خارجی در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: این چاپگر سه بعدی با میز کار بزرگی ساخته شده و می‌تواند مکعبی به ضلع ۳۵ سانتی متر را به شکل یک تکه بسازد، قطعات بزرگ‌تر نیز به شکل چند تکه ساخته می‌شود، اغلب مشتریان ما شرکت‌های تجهیزات پزشکی دانش‌بنیان، مخابرات و صنعت الکترونیک هستند.  

در ادامه این رویداد قرارداد توافق فروش این محصول با دانشگاه صنعتی شریف با حضور امیرحسین محمودی مدیرعامل آی دیزاین و  عبداللهی مدیر آزمایشگاه ساخت افزودنی دانشگاه صنعتی شریف امضا شد.  

عبداللهی در موردکاربرد این چاژگر گفت: کاربردهای این دستگاه بیشتر پزشکی در زمینه ایمپلنت و گایل های جراحی است.

یازدهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ از روز گذشته ۲۰ اردیبهشت با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور آغاز به کار کرد و تا ۲۳ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برپا است.

این نمایشگاه در فضایی به وسعت پنج هزار متر و با حضور حدود ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان و صنعتی داخلی، استارتاپ، شتاب دهنده، شرکت فناور مستقر در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد برپا شده است که جدیدترین محصولات و خدمات فناورانه به بازدیدکننده های حضوری و برخط ارایه می شود.


انتهای پیام/
ارسال نظر