در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۹۰۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۷
شهردار منطقه ۵ از برخورد قاطع با مالکان ساختمان‌های ناایمن در این منطقه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانا حادثه متروپل آبادان و  تاکيد پیام مقام معظم رهبری  بر عزم مسئولان برای جلوگیری از تکرار این حادثه در تمام نقاط کشور، تلنگری برای مدیران شهری پایتخت بود تا بار دیگر جدی‌تر از گذشته ایمن سازی ساختمان‌ها بررسی کنند.
در همین راستا جلسه بررسی ساختمان‌های ناایمن سطح منطقه با حضور احسان شریفی شهردار منطقه ۵، امیرزاده جانشین دادستانی ناحیه ۵ تهران، دیبا مدیر منطقه یک آتش نشانی تهران و سایر اعضای تخصصی کمیته برگزار شد.

امیرزاده جانشین دادستانی ناحیه ۵ تهران در ابتدای جلسه با اشاره به حوادث سال‌های گذشته، تجربه پلاسکو و اتفاق متروپل آبادان، اظهار داشت: مجموع این حوادث ضرورت اقدام فوری جهت ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر را به امری اجتناب ناپذیر تبدیل کرده است. در همین راستا پیرو دستور دادستان محترم تهران در جهت پیشگیری از وقوع هرگونه حادثه، ابن جلسات در جهت شناسایی و اقدامات فوری برگزار می‌شود.

محمد دیبا نماینده آتش نشانی نیز در ادامه، گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط سازمان آتش نشانی را ارائه داد. او با بیان اینکه تاکنون از ۲۵۱۸ ساختمان مسکونی، آموزشی، فرهنگی و ... بازدید کرده ایم، اظهار داشت: بازدید‌های ما سالانه است و شاهد هستیم که در بازدید سال آینده، هیچ تغییری در آن ملک صورت نمی‌گیرد، چراکه راهکار قانونی وجود ندارد تا مالکین را ملزم به اجرای ایمن سازی کنیم.

وی با بیان اینکه حتی برخی مراکز دولتی و آموزش و پرورش نیز به نیرو‌های ما اجازه ورود و بررسی، نمی‌دهند، ادامه داد: باید سازو کار قانونی وجود داشته باشد که در صورت مراجعه همکاران ما در حضور هیئت مدیره، ضمن بررسی، ایرادات ایمنی ساختمان مطرح و مالک ملزم به برطرف کردن باشد.

۵ ساختمان بسیار پرخطر و ۲۲۰ ساختمان پرخطر در منطقه

مدیر منطقه یک آتش نشانی تهران افزود: اماکن بسیاری وجود دارد که، چون حفظ و نگهداری نمی‌شوند، به ساختمان‌هایی ناایمن تبدیل شده اند. پیشگیری از حادثه چندان مورد توجه نیست. باید تدابیری اندیشیده شود که مالکین، خود ملک شان را ایمن کنند.
کرمی معاون شهرسازی و معماری منطقه ۵ نیز در ادامه با بیان اینکه ۵ ساختمان بسیار پرخطر و ۲۲۰ ساختمان پرخطر در منطقه شناسایی شده، تاکید کرد: در ابتدای امر باید این ۵ ساختمان بسیار پرخطر را ایمن کرد و ساز و کاری پیش بینی شود تا مالک اماکن پرخطر ملزم به اقدامات سازه‌ای و حفظ ایمنی در یک بازه زمانی مشخص شود. ایمن سازی ۲۲۰ ساختمان پرخطر در ادامه مسیر باید صورت گیرد.

ملزم کردن مالکين براي ايمن سازي ساختمانها

احسان شریفی شهردار منطقه ۵ نیز پس از استماع توضیحات حاضرین، ضمن با اهمیت دانستن این جلسه، اظهار داشت: لازم است در ابتدا ساختمان‌های دولتی، مراکز درمانی و آموزش و پرورش ملزم شوند تا با آتش نشانی همراهی کنند. از سوی دیگر تمهیداتی اندیشیده شود تا مجتمع‌های تجاری که پیش از پایان کار اقدام به فعالیت می‌کنند، پیش از هرگونه فعالیت، ملزم به دریافت تاییدات آتش نشانی باشند.

وی با بیان اینکه ساختمان‌های منطقه به ساختمان‌های بسیار پرخطر، پرخطر، کم خطر و میان خطر تقسیم شده اند، ادامه داد: امروز با همکاری جانشین دادستانی، مقرر شد تا از سوی قوه قضائیه و پلیس محترم به کلیه ساختمان پرخطر ابلاغ و اخطار شود تا باردیگر موضوعات ایمنی را با آتش نشانی تطبیق دهند.

شریفی در پایان تاکید کرد: با توجه به حمایت قوه قضائیه، در صورتی که مالکین به این اخطار توجه نکنند، اقدامات جدی و شدیدی را از جانب قوه قضائیه صورت خواهد گرفت که این همکاری شایسته تقدیر و تشکر است.

ارسال نظر