در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۹۶۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
چین در نظر دارد از ماهواره‌های قمری خود برای کاوش در مورد عصر‌های مختلف کیهانی و دریافت سیگنال استفاده کند.

به گزارش خبرگزاری دانا دانشمندان چینی می‌خواهند از ماه برای کمک به مطالعه روز‌های ابتدایی و مرموز جهان استفاده کنند.

بر اساس گزارش اسپیس، دانشمندان تیم ماموریت اکتشافات آسمان در ماموریت طولانی‌ترین طول موج‌ها (DSL) که به نام هونگ‌منگ نیز شناخته می‌شود، می‌خواهند ۱۰ ماهواره را به مدار ماه بفرستند تا سیگنال‌های کیهانی ضعیف را دریافت کنند و از همسایه آسمانی ما برای جلوگیری از تداخل الکترومغناطیسی ناشی از فعالیت‌های انسانی استفاده کنند.

هدف از این ماموریت این است که نگاهی اجمالی به عصر تاریک کیهانی یا همان دوره قبل از شروع درخشش اولین ستارگان داشته باشیم. این ماموریت با جمع‌آوری نور‌هایی در طول موج‌های ضعیف و کشیده که از اتم‌های هیدروژن تشکیل شده اند و از انفجار بزرگ ساطع می‌شوند، انجام خواهد شد.

۹ ماهواره در سمت تاریک ماه و جایی که تداخل‌های فعالیت‌های انسانی وجود ندارد می‌چرخند و سیگنال‌های ضعیفی را از اعماق کیهان جمع‌آوری می‌کنند سپس یک ماهواره مادر اطلاعات جمع‌آوری‌شده را از ماهواره‌های دیگر جمع‌آوری می‌کند و زمانی که در سمت دیگر ماه و نزدیک به زمین قرار دارد، داده‌ها را برای دانشمندان ارسال می‌کند.

ماهواره قمری

دریافت این سیگنال‌های با فرکانس پایین از کیهان اولیه در زمین به دلیل وجود یونوسفر در سیاره ما در بهترین حالت بسیار دشوار و یا غیرممکن است. وو جی، دانشمند ارشد فضایی چین، این پیشنهاد را جایگزینی ابتکاری برای روش‌های بسیار پرهزینه‌تر و از نظر فنی چالش برانگیز برای نصب تلسکوپ‌های دائمی توصیف کرده است.

این مأموریت که به رهبری چن ژولئی از آکادمی علوم چین (CAS) انجام می‌شود، یکی از مأموریت‌های پیشنهادی نجوم، اکتشاف، علوم زمین، هلیوفیزیک و سیارات فراخورشیدی است که برای تایید تحت برنامه افق‌های جدید آکادمی علوم چین انجام می‌شود.

ارسال نظر