در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۹۸۹۷۷
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰
دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران گفت توازن اقدامات در نوسازی و بازآفرینی محلات فرسوده و ناکارآمد، در گرو ارتقاء کیفیت شبکه‌های زیرساختی، ارتقاء سرانه‌های خدماتی و نوسازی و مقاوم سازی ابنیه خدماتی فرسوده و فاقد کارآیی است.

به گزارش پایگاه خبری دانا مهدی هدایت در نشست با معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران افزود: اقدامات مناسبی در بررسی مسائل، مشکلات و نارسایی‌ها در حوزه خدمات و زیرساخت در بافت فرسوده صورت گرفته که می‌توان به جابجایی ۱۳۰۰ پایه تیربرق معارض یا فرسوده، ۳۰ کیلومتر ارتقاء کیفیت روشنایی معابر، ۱۵کیلومتر نوسازی شبکه آبرسانی، ۸کیلومتر تکمیل و اتصال به شبکه فاضلاب و تهیه و نصب ۱۶۱ دستگاه شیر ایستاده آتش نشانی (هیدرانت) اشاره کرد.

ارسال نظر