در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۳۰۴۰۸۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
ضرت آیت‌الله مهدوی کنی (ره) در بیاناتشان توجه ویژه‌ای به جایگاه تعلیم و تربیت داشتند و جایگاه بالایی برای این مقوله پس از مقام توحید و نبوت و اعتقادات مذهبی قائل بودند.

به گزارش پایگاه خبری دانا دکتر زهره موسی زاده عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام با اشاره به برجسته بودن نکات تربیتی در سخنان و آثار آیت الله مهدوی کنی قدس سره گفت حضرت آیت‌الله مهدوی کنی (ره) در بیاناتشان توجه ویژه‌ای به جایگاه تعلیم و تربیت داشتند و جایگاه بالایی برای این مقوله پس از مقام توحید و نبوت و اعتقادات مذهبی قائل بودند.
وی افزود آن عالم گرانقدر ارزش علوم را در دو چیز می‌دانستند؛ یکی معلومات و محتوای آن علم و دیگری هدف از تحصیل آن علم و در این راستا معتقد بودند که تحصیل علم فی‌نفسه امری مطلوب است، اما علم نسبت به جهل و نادانی ارزشمندتر از علم در برابر بی‌سوادی است.
موسی زاده ادامه داد آیت الله مهدوی کنی از معلم به مولد یادکرده‌اند، زیرا معلمان هستند که به تولید و شکوفایی استعداد‌های متعلمان می‌پردازند و خطاب به معلمان تأکید نمودند: "سعی انسان در دنیا و آخرت جزا داده می‌شود و اگر می‌خواهید ماندگار شوید شاگردان شما نتیجه سعی و تلاش شما هستند. "
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام ترویج و تبلیغ علم را از مهم‌ترین خصوصیات و دغدغه‌های آیت الله مهدوی کنی برشمرد و افزود تاسیس دانشگاه امام صادق علیه السلام توسط آیت الله مهدوی کنی با هدف تربیت شاگردانی بود که علاوه بر عمل به مباحثی علمی، ترویج‌دهنده و تبلیغ‌کننده این مفاهیم علمی باشند.
موسی زاده افزود در دیدگاه آیت الله مهدوی کنی علاوه بر آموزش، تربیت و پرورش از اصول اصلی است و توجه به اصل مبدأ و معاد باید اساس برنامه‌ریزی علمی و آموزشی و تربیتی باشد.
وی همچنین به معرفی اهداف و رسالت دانشگاه امام صادق (ع) با توجه به دیدگاه‌های آیت‌الله مهدوی کنی (ره) مبادرت کرد و بیان نمود: آن عالم ربانی همواره با بی‌نظمی‌های حزبی و دسته‌ای و افراط و تفریط مقابله می‌کردند و دانشگاه را محل تضارب افکار و آرای مختلف و نظریه‌پردازی می‌دانستند؛ اما به هیچ وجه چنین جای علمی مقدسی را محل تهاجم به ارزش‌های اسلامی نمی‌دانستند.

 

گزارش از امیر محمد کلانتری

ارسال نظر