در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۳۱۰۰۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۹
کاهش انرژی مغز با عادات اشتباه
مغز ما برای عملکرد صحیح نیاز به توان و انرژی دارد اما بر اساس مطالعات انجام شده همه ما مقدار محدودی انرژی ذهنی برای گذراندن روز خود داریم بنابراین برای داشتن عملکردی بهتر در فعالیت های مهم و حساس فکری باید راه صحیح و علمی افزایش انرژی مغز را بیاموزیم و توجه زیادی به نحوه استفاده از انرژی ذهنی که یکی از باارزش ترین منابع است، داشته باشیم. اما گاهی وقت ها ما انسان ها عادت های اشتباهی را در زندگی خود داریم که باعث می شود انرژی مغز کاسته شود .

فاطمه سادات زاهدی ، کارشناس ارشد مشاوره ، پایگاه خبری دانا ، گروه سلامت و سبک زندگی ؛  مغز ما برای عملکرد صحیح نیاز به توان و انرژی دارد اما بر اساس مطالعات انجام شده همه ما مقدار محدودی انرژی ذهنی برای گذراندن روز خود داریم بنابراین برای داشتن عملکردی بهتر در فعالیت های مهم و حساس فکری باید راه صحیح و علمی افزایش انرژی مغز را بیاموزیم و توجه زیادی به نحوه استفاده از انرژی ذهنی که یکی از باارزش ترین منابع است، داشته باشیم. اما گاهی وقت ها ما انسان ها عادت های اشتباهی را در زندگی خود داریم که باعث می شود انرژی مغز کاسته شود . در این یادداشت قصد داریم به برخی از این عادت های اشتباه بپردازیم.

اختلالات خواب

کمبود خواب می تواند ازدلایل زوال عقل باشد و در نهایت افراد را دچار بیماری آلزایمر کند . لذا توصیه می شود ساعات خواب منظمی داشته باشید .

تنهایی

افرادی که این ارتباط واقعی را حتی با چند دوست صمیمی دارند خوشحال ترند و همین امر باعث می شود مغز  آن ها درگیر نشده و به آلزایمر مبتلا نشوند .

خوردن غذاهای ناسالم

تغذیه ی ناسالم یکی از انرژی خوارهای مغز است که متاسفانه مورد غفلت قرار گرفته است .

صدای بلند هدفون

صدای بلند موسیقی با استفاده از هدفون می تواند تنها در مدت 30 دقیقه به شنوایی شما آسیب وارد کند . کاهش شنوایی منجر به مشکلات شدید مغزی می شود .

 استعمال دخانیات

استعمال دخانیات ، بیماری قلبی ، دیابت ، آلزایمر ، سکته مغزی و فشار خون را برای افراد مصرف کننده به ارمغان می آورد .

پرخوری

مصرف بیش از حد غذا ، شبکه های ارتباطی مغز را درگیر کرده و مغز به اشتباه به بدن  دستور پرخوری می دهد و همین امر باعث به هم ریختگی سیستم بدن می شود .

تاریکی

عدم و یا کاهش دریافت نور طبیعی به بدن احتمال افسرده شدن را در افراد تقویت می کند به طوری که می توان گفت روند مغز با کندی روبه رو خواهد شد .

ارسال نظر