در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۳۱۱۷۴۲
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۸
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم از آمادگی حوزه ارتباطات برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و استقرار ایستگاه های سیار در اطراف مسجد جمکران و حرم مطهر حضرت معصومه (س) خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری دانا به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جواد غلام پور با اشاره به آمادگی اپراتور (کارور) های ارتباطی تلفن همراه با توجه به پیش بینی حضور گسترده زائران در نیمه شعبان، گفت: هشت ایستگاه ارتباطی ثابت در اطراف مسجد مقدس جمکران مستقر شده است که باتوجه به نزدیکی نیمه شعبان و نوروز، سه ایستگاه کوییک نیز در اطراف مسجد مقدس جمکران، یک سایت در محل ایستگاه راه آهن مسقر می شود.

وی افزود: همچنین تامین برق ایستگاه ارتباطی آزادراه قم به گرمسار نیز با توجه به نبود شبکه برق از طریق انرژی خورشیدی صورت می پذیرد و با احداث این ایستگاه، ۱۰کیلومتر باقی مانده در این مسیر نیز تحت پوشش تلفن همراه قرار می گیرد.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم با اشاره به آمادگی ایجاد شده برای خدمت رسانی به زائران و مجاوران در نیمه شعبان و عید نوروز در این استان، خاطر نشان کرد: در این راستا کارگروه ارتباطات با حضور اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، نمایندگان سازمان ها و شرکت های زیرمجموعه وزارت و کارورهای خصوصی بخش ارتباطی تشکیل شد و تمهیدات و هماهنگی های لازم از قبیل افزایش ظرفیت های ارتباطی، راه اندازی ایستگاه های سیار، راه اندازی مراکز ارائه خدمات در مناطق پرتردد، ایجاد کشیک تیم های فنی و عملیاتی برای رفع هرگونه اختلال ارتباطی احتمالی در روزهای تعطیل و ایام نوروز اندیشیده شده است و به طور منظم، مستمر و برخط وضعیت شبکه پایش می شود.

وی با بیان اینکه در ایام نیمه شعبان امکان بهره مندی زائران از خدمات الکترونیکی و درگاه های مربوطه استانی نیز فراهم است، افزود: یکی از اهداف عملیاتی سال ۱۴۰۱، ارتقای ارتباطات و افزایش پهن باند استان قم بود که دریک سال اخیر اجرای چهار ایستگاه ارتباطی نسل پنجم با موفقیت انجام شد. همچنین ۳۱ ایستگاه نسل چهارم شبکه تلفن همراه، ۲۷ ایستگاه نسل سوم شبکه تلفن همراه و ۲۴ ایستگاه نسل دوم شبکه تلفن همراه در سطح این استان مستقر شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.

غلام پور با اشاره به تحت پوشش بودن بیش از ۸۹ درصد خانوارهای استان قم در دسترسی به اینترنت پرسرعت ثابت اظهار کرد: در نظر است در سال ۱۴۰۲ تمام خانوارهای شهری قم امکان دسترسی به فیبرنوری داشته باشند.

بنا به این گزارش، استان قم از نظر شاخص های ارتباطات و فناوری اطلاعات (شاخص توسعه فاوا) در رتبه ششم با امتیاز ۷.۶۵ و در زیرشاخص استفاده و دسترسی در رتبه پنجم در میان دیگر استان های کشور قرار دارد و نخستین استانی در کشور به شمار می رود که تمام روستاهای آن تحت پوشش شبکه ارتباطی پایدار و باکیفیت قرار گرفته است.

ارسال نظر