وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: تفاوت وی چت با دیگر شبکه های اجتماعی در بخشی به عنوان ˈnearbyˈ است.
واعظی ادامه داد: کمیته تعیین مصادیق که این شبکه را توقیف کرده، معتقد است که این شبکه اجتماعی در حریم خصوصی دیگران وارد می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: ما هیچ ارتباطی با این موضوع نداریم و تنها یک عضو از 12 عضو این کمیته هستیم و قبل از جلسه این کمیته در جریان این موضوع نبودیم.
واعظی اضافه کرد: پیشنهاد کرده ایم که این بخش که وی چت را از دیگر شبکه های اجتماعی متفاوت کرده است، فیلتر شود و دیگر بخش ها مورد استفاده مردم قرار گیرد.
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم اکنون بسیاری از افراد جامعه به صورت صحیح از این شبکه استفاده می کنند و این طور نیست که همه استفاده نامناسب از این شبکه داشته باشند؛ بنابراین از نظر ما به غیر از این بخش nearby شبکه اجتماعی وی چت با دیگر شبکه ها تفاوتی ندارد.
ابراز امیدواری وزیر برای تولید نرمافزار در داخل کشور
محمود واعظی همچنین در پاسخ به سوالی درخصوص مرورگر ایرانی، گفت: آن چیزی که در دست ماست، مرورگر زمین است که کارهای مقدماتی آن انجام شده و قرار است به عنوان پایلوت در یکی از دانشگاهها تست شود.
وی ادامه داد: پس از حل مشکلات احتمالی این مرورگر، اگر جواب داد، این مرورگر وارد بازار خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره نرمافزارهای ایرانی نیز با بیان اینکه محققان ما در این حوزه خیلی خوب کار کردند، گفت: طی ۴ ماه گذشته که ما اعلام کردیم از بخش خصوصی حمایت میکنیم شاهد علاقمندیهای بیشتری از محققان داخلی بودیم.
واعظی ابراز امیدواری کرد که در آینده بخشی از نرمافزارهایی که از خارج وارد میشود، در داخل کشور تولید شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه وظیفه همه ما و اصحاب رسانه همفکری برای جلوگیری از به حاشیه رفتن دولت است، گفت: در ۸ سال گذشته از این اتفاق خیلی ضرر کردهایم. حقیقتا رئیسجمهور نیز از این همه جعل خبر در یک هفته اخیر ناراحت هستند.