به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانا ( داناخبر )، استفاده از تایرهای مخصوص زمستان، برای هر خودرویی در این فصل توصیه میشود، ولی در همین حال، داشتن سیستم دیفرانسیل تمامچرخ، نیاز به یدک کش را در این شرایط، کاهش خواهد داد. با اینحال، داشتن اتومبیل هایی با این امکانات، چندان هم کم خرج نخواهد بود. در ادامه یک لیستی از پایین ترین قیمت ها در خودروهای با سیستم دیفرانسیل تمام چرخ را مرور می کنیم که بهترین وسیله برای زمستان هستند.
جیپ پاتریوت اسپورت 4×4 با سیستم گیربکس دستی مدل ۲۰۱۴
قیمت ۱۹۲۹۰ دلار
مصرف شهری: 11.2 لیتر
مصرف جاده ای: 8.71 لیتر در جاده برای اتوماتیک
11.8 لیتر در شهر، 10.2 لیتر در جاده برای CVT
جیپ پاتریوت در ارزان ترین حالت، با سیستم گیربکس ۶ دنده دستی ارائه می شود. ولی خریداران آن می توانند با پرداخت ۱۲۰۰ دلار اضافی، سیستم گیربکس را به ۶ دنده اتوماتیک یا CVT ارتقا دهند. البته جیپ پاتریوت به دلیل پلتفروم قدیمی خود، نمیتواند تجربه دلچسبی را در رانندگی با دیفرانسیل تمامچرخ ایجاد کند. با اینحال، این کراسآور کاربردی، بیشتر برای شرایط سخت، تدارک دیده شده است و در صورت استفاده از تجهیزات مناسب، میتواند تا حدود ۹۰۰ کیلوگرم را به دنبال خود یدک بکشد.
میتسوبیشی لنسر SE-AWC سدان مدل ۲۰۱۴
قیمت ۲۱۴۹۰ دلار
مصرف شهری: 10.7 لیتر
مصرف جاده ای 8.11 لیتر
میتسوبیشی لنسر سدان مدل ۲۰۱۴، اگرچه مطابق پیشرفت خودروهای دارای سیستم دیفرانسیل تمامچرخ، عملکرد بالایی نخواهد داشت، ولی داشتن این سیستم، یکی از مزیت های این خودرو به شمار می رود. پایین ترین قیمت متعلق به مدل SE-AWC از میتسوبیشی لنسر است که در آن یک سیستم دیفرانسیل دو حالته بین دیفرانسیل جلو و دیفرانسیل تمامچرخ درنظر گرفته شده که می تواند بر روی تمام چرخ، «قفل» شود و همیشه چرخهای عقب را درگیر نگه دارد. این خودرو از یک موتور 2.4 لیتری با چهار سیلندر در یک ردیف تامین شده و توسط سیستم گیربکس CVT تنظیم می شود. کسانی که به میتسوبیشی لنسر اسپورت بک هاچ بک علاقه دارند، باید بدانند که سیستم دیفرانسیل تمامچرخ برای این مدل بدنه، ارائه نشده است.
جیپ کمپس اسپورت 4×4 با سیستم گیربکس دستی مدل ۲۰۱۴
قیمت ۲۱۵۹۰ دلار
مصرف شهری: 10.2 لیتر.
مصرف جاده ای: 8.4 لیتر
11.2 لیتر در شهر و 8.71 لیتر در جاده برای اتوماتیک
11.8 لیتر در شهر و 10.2 لیتر در جاده برای CVT
با حضور جیپ پاتریوت، جیپ کومپس با ظاهر آراسته خود، چندان بزرگ به حساب نمی آید. برای موتور، خریداران میتوانند از بین موتور چهار سیلندر ۲ لیتری یا 2.4 لیتری، انتخاب کنند. هر دوی این موتورها میتوانند با سیستم دیفرانسیل تمام چرخ همراه شوند. البته مانند پاتریوت، کومپس هم در طراحی داخلی نسبت کراس آورهای امروزی، نقطه ضعف های زیادی دارد. ارتقا سیستم گیربکس دستی به ۶ دنده اتوماتیک یا تغییر سرعت پیوسته عرضه به صورت انحصاری با سیستمFreedom Drive II))، هزینه ای برابر ۱۲۰۰ دلار در پی خواهد داشت.
نیسان جوک S AWD مدل ۲۰۱۴
قیمت ۲۱۸۰۰ دلار.
مصرف شهری: 9.41 لیتر
مصرف جاده ای: 7.84 لیتر
نیسان جوک، ثابت کرده که یک روزنه امیدی برای این خودروساز ژاپنی است. استفاده از سیستم دیفرانسیل تمامچرخ در نیسان جوک، مستلزم انتخاب سیستم تغییر سرعت پیوسته است. البته با اینوجود، نیسان جوک یک خودروی سریع و چابک است، به علاوه، فضای حمل وسایل بسیار بزرگی دارد. موتور این خودرو از موتور 1.6 لیتری تامین می شود که می تواند مصرف سوختی برابر 7.35 لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر جاده داشته باشد.
نیسان روگ Select S AWD مدل ۲۰۱۴
قیمت ۲۲۲۰۰ دلار
مصرف شهری: 10.7 لیتر
مصرف جاده ای: 8.71 لیتر
نیسان روگ سلکت یکی از سری های قدیمی کراس آور روگ است. این خودرو نسخه آمریکایی قشقایی محسوب می شود بنابراین قشقایی AWD نیز در همین فهرست جای می گیرد. با وجود بهینه سازی طراحی روگ برای سال ۲۰۱۴، کمپانی نیسان تصمیم گرفت تا این مدل قدیمی خود را به منظور رفع نیاز مشتریان با سطح اقتصادی پایین تر حفظ کند. در نتیجه، مشتریان نیسان، می توانند از سیستم دیفرانسیل چهارچرخ در روگ سلکت، بدون صرف هزینه زیاد برای خرید مدل تازه نیسان، استفاده کنند. در همین حال، باید گفت که روگ سلکت، ضعف های زیادی نسبت به روگ جدید، در سواری، کنترل خودرو، مصرف سوخت و تکنولوژیهای پیشرفته دارد. با اینوجود، باز هم از یک اتومبیل کاملا بد فاصله دارد و فروش و محبوبیت خود را دارد. روگ ۲۰۱۳ توانست ۶۲۷۵۱ دستگاه در ایالات متحده بفروشد و بعد از آلتیما، دومین مدل پرفروش نیسان شد.
اگر بخواهیم نیسان روگ ۲۰۱۴ جدید را به سیستم دیفرانسل چهارچرخ مجهز کنیم، قیمتی برابر ۲۴ هزار و ۶۵۰ دلار خواهد داشت که از حدود قیمت این لیست خارج خواهد بود.
میتسوبیشی اوت لندر اسپرت ES AWC مدل ۲۰۱۴
قیمت ۲۲۸۹۵ دلار
مصرف شهری: 9.8 لیتر
مصرف جاده ای: 8.11 لیتر
میتسوبیشی اوت لندر اسپرت با سیستم دیفرانسیل جلو به صورت استاندارد عرضه میشود، ولی در همین حال، استفاده از سیستم دیفرانسیل تمام چرخ که در میتسوبیشی به All-Wheel Control موسوم است، باز هم حدود قیمت اوت لندر را از این لیست خارج نکرده است. تمام مدل های اوت لندر اسپورت از یک موتور ۲ لیتر با چهار سیلندر در یک ردیف برای پیشرانه استفاده می کنند که ۱۴۸ اسب بخار قدرت ایجاد می کند. همراه با سیستم دیفرانسیل جلو، یک سیستم گیربکس ۵ دنده دستی عرضه می شود، ولی مدل های دیفرانسیل تمام چرخ با سیستم CVT همراه می شوند. البته اوت لندر اسپرت، برخلاف نامش و با شرایطی که در رانندگی دارد، چندان اسپورت نیست. با اینحال، حداقل دارای این مزیت است که همراه با سیستم دیفرانسیل تمام چرخ، چند چشمه از طراحی خوب و مصرف سوخت مناسب را در اختیار خواهید داشت.